marosmaro napisał(a): Jeśli interesuje was plaża piaskowa też mogę podesłać namiar i opisać jak trafić.
Nas interesuje Poproszę o wskazówki.
marosmaro napisał(a): Jeśli interesuje was plaża piaskowa też mogę podesłać namiar i opisać jak trafić.
Alka84 napisał(a):Hejo
...szykujemy się na wyjazd 19.08 na wyspę Pag
2 lata temu był Brac, czas zmienić klimat trochę
Vidalici, 3 km od Novalija, zobaczymy jak będzie
misiorwroc napisał(a):marosmaro napisał(a): Jeśli interesuje was plaża piaskowa też mogę podesłać namiar i opisać jak trafić.
Nas interesuje Poproszę o wskazówki.
marosmaro napisał(a):Alka84 napisał(a):Hejo
...szykujemy się na wyjazd 19.08 na wyspę Pag
2 lata temu był Brac, czas zmienić klimat trochę
Vidalici, 3 km od Novalija, zobaczymy jak będzie
Widzę że wyjazd trzy dni po nas. A jak będzie ??? super będziecie chcieli za rok znowu przyjechać.Ja mam tak już czwarty raz..
maku napisał(a):travel napisał(a):No i nadeszło NIEUNIKNIONE !
Jadę na Pag
Pytanie nr 1 dotyczy drogi z miasta Pag przez Bosanę w kierunku Novalji .Na googlach maps z marca 2012r widać jak w pewnym momencie kończy się asfalt na drodze i dalej jest szutrówka. Czy położyli już asfalt na tym szutrowym odcinku ?
Nadal droga jest szutrowa, trzeba dojechać inną drogą główną, która jest po drugiej stronie wyspy. Od miasta Pag pod górę, w lewo. Tam są piękne asfaltowe drogi.
marosmaro napisał(a):maku napisał(a):travel napisał(a):No i nadeszło NIEUNIKNIONE !
Jadę na Pag
Pytanie nr 1 dotyczy drogi z miasta Pag przez Bosanę w kierunku Novalji .Na googlach maps z marca 2012r widać jak w pewnym momencie kończy się asfalt na drodze i dalej jest szutrówka. Czy położyli już asfalt na tym szutrowym odcinku ?
Nadal droga jest szutrowa, trzeba dojechać inną drogą główną, która jest po drugiej stronie wyspy. Od miasta Pag pod górę, w lewo. Tam są piękne asfaltowe drogi.
Niestety nie ma asfaltu. Ale nawet jak by był to nie ma możliwości przejechania ponieważ jakieś trzy lata temu rozkopali drogę i zrobili coś w postaci górek. Jest to na wysokości plaży SV duch no może trochę dalej. W każdym razie ja moją skodzianą przejechałem dwa podjazdy trzeci nie ma szans. Musiałem wrócić i napocić się z powrotem żeby nie zostać na dłużej. No chyba że w tym roku coś zrobili w tym temacie.
travel napisał(a):
Szkoda,bo myślałam, że skrócę sobie drogę do ciemnej strony mocy
Dobrze,że do Sv.Mariji można spokojnie dojechać
Tam są piękne asfaltowe drogi.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne