- Coś około 6:30
- Widok z mostu - miasto Pag
Wczoraj nie dałem rady, ale już nadrabiam. Okazało się, że nasza gospodyni miała wczoraj występy i późno wróciliśm y do domu. Z czasem tutaj nie wyrabiamy się, jest tyle fajnych rzeczy dookoła , a on płynie tak szybkomarosmaro napisał(a):
Piękne dzięki za pozdrowienia. Czekam na foto z niecierpliwością. Miłego dalszego wypoczynku i bajkowych kosmicznych widoków.
doris84 napisał(a):Hej
mam pytanie czy jadac do Chorowacji na Pag lepiej jechac przez Słowenie czy przez Wegry?bo slyszelismy ze na Słoweni sie troche korkuje .. no i Słowenia ma drogie winiety na taki krotki odcinek z tego co wiem..prosze o informacje jak to sie wszystko ma do tegorocznego sezonu pozdrawiam
Habanero napisał(a):Spoko, już po wszystkim Było krótko, ale konkretnie.marosmaro napisał(a):Habanero napisał(a):Właśnie zaczął się potężny huragan na Pagu.
To niech się teraz wywieje jak ja przyjadę może już pójdzie spać.
Habanero napisał(a):Wczoraj nie dałem rady, ale już nadrabiam. Okazało się, że nasza gospodyni miała wczoraj występy i późno wróciliśm y do domu. Z czasem tutaj nie wyrabiamy się, jest tyle fajnych rzeczy dookoła , a on płynie tak szybkomarosmaro napisał(a):
Piękne dzięki za pozdrowienia. Czekam na foto z niecierpliwością. Miłego dalszego wypoczynku i bajkowych kosmicznych widoków.
Wczorajszy wieczór
Podróż w inny wymiar
Veli Bok
Plaże w Sv Mariji
Kończę bo właśnie lecimy do Sv Marko. Pozdrav
My wyjeżdżaliśmy z Polski 25 czerwca, zanim trafiliśmy do Pagu byliśmy na wyspie Brać. Jechaliśmy przez Słowenię, gdzie mieliśmy nocleg i cała podróż przebiegła bez żadnych korków.doris84 napisał(a):Wymarzona pogoda.. Jechaliscie przez Wegry czy Słowenie? korkowalo sie cos?
doris84 napisał(a):Hej
mam pytanie czy jadac do Chorowacji na Pag lepiej jechac przez Słowenie czy przez Wegry?bo slyszelismy ze na Słoweni sie troche korkuje .. no i Słowenia ma drogie winiety na taki krotki odcinek z tego co wiem..prosze o informacje jak to sie wszystko ma do tegorocznego sezonu pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne