Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
klub-milosnikow-wyspy-pag-t36028.html
Dzięki za info
Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
przemo99 napisał(a):Byłem na Pagu dwa lata temu, tu i tam. Ogólnie Kustici też zwiedziliśmy, ale tak na przyspieszonym i nie pamiętam jaka była tam plaża. Za to pamiętam że w Zubovici była superowa, nie mówiąc o Metajnie, ale chciałym wiedzieć czego spodziewać się po apartementowej plaży.
Dlatego zależy mi na informacji dokładnie o Kustici:)
giba0909 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
Dzięki za info
giba0909 napisał(a):No a jakie plaże są w Povljanie?
Habanero napisał(a):przemo99 napisał(a):Byłem na Pagu dwa lata temu, tu i tam. Ogólnie Kustici też zwiedziliśmy, ale tak na przyspieszonym i nie pamiętam jaka była tam plaża. Za to pamiętam że w Zubovici była superowa, nie mówiąc o Metajnie, ale chciałym wiedzieć czego spodziewać się po apartementowej plaży.
Dlatego zależy mi na informacji dokładnie o Kustici:)
przemo99 napisał(a):....
Kustići -Pag co sądzicie?
Mam nagrany apart. Ana i muszę go dzisiaj potwierdzić. Apartament wydaje się fajny, martwi mnie jedynie trochę miejscowość i plaża. Z góry dzięki za wszystkie informacje.
Mieszkałam kilka dni w Povljanie. Podrzucam interaktywną mapkę pobliskich plaż.giba0909 napisał(a):giba0909 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
Dzięki za info
No ale niestety o Povljanie ani słowa
giba0909 napisał(a):giba0909 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
Dzięki za info
maku napisał(a):Jestem na Pag, w mieście Pag.
Weźcie dużo kremów z filtrem
Pozdrawiam.
gusia-s napisał(a):Mieszkałam kilka dni w Povljanie. Podrzucam interaktywną mapkę pobliskich plaż.giba0909 napisał(a):giba0909 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Link do 44 plaż na Pagu jest na pierwszej stronie.
Dzięki za info
My mieszkaliśmy tuż przy plaży Mali Dubrovnik i z niej korzystaliśmy mając 20 kroków od przyczepy. Są na niej palmy pod którymi można się rozłożyć. Te pseudo piaszczyste wręcz mnie odpychały. Wygląda to jak nad jakimś jeziorem, woda brudna, zero koloru Jadrana. Piach też brzydki. Na zdjęciach na tej mapce wyglądają trochę lepiej niż w rzeczywistości.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne