gusia-s napisał(a): Ja bym się między te kamiony dmuchańcem nie pchała
Dmuchaniec dmuchańcem, ale on też znowu nie jest wykonany z byle folii jak jednorazówki z marketu. Z delikatnymi otarciami sobie poradzi...
Przemo1984 napisał(a):Kayak tego typu dosyć solidny i szybki
Tak przy okazji czy woda z kranu na Pagu jest zdatna do picia?
Co najlepiej wziąć ze sobą z Polski jeśli chodzi o jedzenie?
Gdzie można kupić świeże ryby na grila? Jakieś targowisko?
Jak robicie z walutą? Co najelpiej się opłaca? Złotówki na miejscu wymienić czy kupować euro?
Przemo1984 napisał(a):Tak przy okazji czy woda z kranu na Pagu jest zdatna do picia?
Co najlepiej wziąć ze sobą z Polski jeśli chodzi o jedzenie?
Jak robicie z walutą? Co najelpiej się opłaca? Złotówki na miejscu wymienić czy kupować euro?
Z otarciami tak ale z ostrymi skałami już nie.adrianek90 napisał(a):gusia-s napisał(a): Ja bym się między te kamiony dmuchańcem nie pchała
Dmuchaniec dmuchańcem, ale on też znowu nie jest wykonany z byle folii jak jednorazówki z marketu. Z delikatnymi otarciami sobie poradzi...
To zależy, jeśli możesz zapłacić trochę więcej niż w PL za różne produkty to nie musisz brać nic. W Pagu jest duży, dobrze zaopatrzony market oraz targ. Jak nie lubisz wędliny typu mortadela czy dojrzewające to możesz sobie zabrać trochę "normalnej" wędliny naszejPrzemo1984 napisał(a):Co najlepiej wziąć ze sobą z Polski jeśli chodzi o jedzenie?
mervik napisał(a):kaeres napisał(a):@paw_el
Pag jest jedną z tych wysp, której nie odwiedza się dla miast, ryneczków.
..święta prawda...tu się przyjeżdża po odpoczywać w takich klimatach
JOLA LOJALNA napisał(a):Wybieram sie na Pag do Povljany w lipcu i jest to moja pierwsza wizyta w Chorwacji. Miło widziane sa wszelkie wskazówki co do tego miejsca i wyspy.
JOLA LOJALNA napisał(a):mervik napisał(a):kaeres napisał(a):@paw_el
Pag....
Super plaża, proszę o bliższy namiar. Wybieram sie na Pag do Povljany w lipcu i jest to moja pierwsza wizyta w Chorwacji. Miło widziane sa wszelkie wskazówki co do tego miejsca i wyspy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne