subim napisał(a):
ad 1
rozumiem, że Stary Pag (spacerek albo 2 minuty samochodem z centrum) bierzesz też pod uwagę ?
O proszę, jest jeszcze Starszy niż ten w centrum ?
Jeśli tak to spacerek muss sein
Habanero napisał(a):O proszę, jest jeszcze Starszy niż ten w centrum ?
boboo napisał(a):Bardzo dobry, jeśli macie zamiar tam zjeść. Polecam Konobę PoratHabanero napisał(a):Stara Novalija (czy to dobry pomysł ?)
tomaszseklecki@op.pl napisał(a):Witam mam pytanie jade pierwszy raz na PAG apartament u Ante Fabijnic doradzcie mi warto brac rowery by poruszac sie po wyspie (a auto niech tez ma wakacje) ?
Nemhain napisał(a):boboo napisał(a):Bardzo dobry, jeśli macie zamiar tam zjeść. Polecam Konobę PoratHabanero napisał(a):Stara Novalija (czy to dobry pomysł ?)
Czy to ta konoba polecana na forum, którą prowadzi ojciec i syn, a w menu jest akurat to co złowią i chyba ogrodzenie jest z desek?
Ja bym się między te kamiony dmuchańcem nie pchałaboboo napisał(a):Popatrz jak na kajaku sobie po Paskim śmiga: ...
Dobrze się Tobie wydaje .Habanero napisał(a):Przemo1984 napisał(a):Gdzie przy plaży Veli Bok można zostawić auto?
Daj znać jak sprawdzisz, sam jestem ciekawy. Wydaje mi się, że chyba gdzieś przy drodze szutrowej.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne