ana89 napisał(a):Byliśmy z czterolatkiem i jestem jak najbardziej na tak. Co prawda ani razu nie odwiedziliśmy glownej plaży tylko te na obrzeżach i dalej w stronę Bosany które popecam...Place zabaw są dwa jeden większy jeden mniejszy obydwa za mostkiem jeden z prawej strony schodząc z mostka a drugi kierując się na lewo.
Mikromir napisał(a):Początek czerwca ok.Ladybinka napisał(a): Oprócz plaży myślałam o Lun i Zadarze, tylko czy się da z dzieckiem tak małym ?
Ladybinka napisał(a):marcin_wawa85 napisał(a):Napięty harmonogram ja na tydzień pobytu
napisz mi swoje sugestie , nocleg mamy od 10 do 17 czerwca , wyjeżdżamy z Krakowa , ale nie wiem jeszcze o której i przez które kraje będziemy jechać. Prawdopodobnie bez noclegu. Jeziora Pitlickie nie wiem jak pogodzić , żeby to zrobić po drodzę, może w drodze powrotnej i do tego jakiś nocleg ? Otwarta jestem na wszelkie uwagi, pierwszy raz z dzieckiem gdzieś jadę więc zestresowana jestem.
Ladybinka napisał(a):Witam,
Czy wyspa Pag to dobry wybór na pierwszy wyjazd z dzieckiem trzyletnim ? Dodam , że to pierwsze nasze wakacje nigdzie do tej pory nie byliśmy z dzieckiem, w Chorwacji też pierwszy raz będziemy.
Ladybinka napisał(a):Nocleg zarezerwowałam w Pag 10 m od plaży prosika. Trochę się martwię czy to dobry wybór , czy dziecko nie będzie się nudzić (nie ma placu zabaw) i czy będzie bezpieczne we wodzie bo gdzieś czytałam o meduzach i jeżowcach.
Ladybinka napisał(a):Jeziora Pitlickie nie wiem jak pogodzić , ...
Rysio napisał(a):...Zadar - jeśli chcesz atrakcji dla dzieciaka to wyłącznie po zachodzie słońca. Znaczy się możecie być wcześniej, ale planujcie tak żeby zostać aż słońce zajdzie. Dlaczego - bo dzieciaki uwielbiają "Pozdrav Suncu" i "Morske orgulje". Porada - weź mokre chusteczki żeby potem dzieciaka powycierać (sól i brud), bo większość eksploruje te atrakcje na "4 łapach".
Rysio napisał(a):Może mu już duma nie pozwolić
krutom napisał(a):Rysio napisał(a):Może mu już duma nie pozwolić
Jak tak na niego patrzę, to w tym roku jeszcze nie.
Kurczę, trzeba by się na tego , no ... członka zapisać, bo PAG tym razem będzie pełnowymiarowy.
Poprzednio był tylko jeden dzień.
Mam tam jakieś wpisowe z tego dnia, to po południu wkleję.
Ladybinka napisał(a):Jaką trasę polecasz z Krakowa do Pag ? Nie jestem kierowcą więc nie znam się
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne