route666 napisał(a):Ludziska witam was i prosze o namiary na apartman w miescie PAG adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję
kamil1973 napisał(a):route666 napisał(a):Ludziska witam was i prosze o namiary na apartman w miescie PAG adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję
fhuzbych napisał(a):1 Jaka miejscowość na nocleg ? żeby był widok na powiedzmy pełne morze, jednocześnie z w miarę fajnymi plażami i choć trochę cienia dla mojej drugiej połowy. W miarę blisko do ciekawych miejsc na wyspie Pag. Jakieś pomysły ja myślałem o Mandre ?
2 Co zobaczyć gdzie jechać poza miejscem powiedzmy noclegu ?
3 Które plaże warte zobaczenia i plażowania.
4 Czy lepiej promem czy mostem dostać się na Pag
Bea.ta napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na wszystkie pytana są odpowiedzi w tym wątku.
Janusz - kolejna Pan-da się obudziła a to dopiero początek
fhuzbych napisał(a):... Pomyślałem może PAG???...
No cóż, chorwacka wyspa z najdłuższą linią brzegową.fhuzbych napisał(a):Wątek jest spory jak na taką wysepkę
Daruj sobie (Wam) Pag, bo to będzie tylko strata czasu i humoru.fhuzbych napisał(a):(...) i padnie pytanie: kiedy wracamy, długo jeszcze?
Dodatkowo nie przepadam za tzw. efektem jeziora a cały urok tej wyspy jest od zatoki. Zewnętrzna "otwarta" zachodnia strona jest nieciekawa i przypomina z fotek rejon Kvarner czyli taki sobie (...)
fhuzbych napisał(a):Po wielokrotnym spędzaniu wakacji w Cro , z naciskiem na zwiedzanie, gdyż zwykle po 3-4 dniach już nas nosi, mam spory dylemat, generalnie rejon Zadaru mam mocno spenetrowany, sam Pag jest na tyle inny od innych miejsc iż obawiam się aby te wakacje nie okazały się niewypałem.
gusia-s napisał(a):bo jak się okaże, iż po paru dniach wysepka okazała się za "mała"
kaeres napisał(a):Jeżeli jedziesz na pół roku to może się zaczniesz nudzić. Na standardowe wakacje 2 tygodnie...nie starczy Ci czasu na ogarnięcie.
fhuzbych napisał(a):Bardzo dziękuję szczególnie kaeres i .
Pominę inne .......... "miłe" osoby.
Jakby ktoś coś to chętne służę pomocą i radą ( Istria, Kvarner, Trogir, Makarska).
Pozdrawiam i życzę udanych urlopów.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne