maniust napisał(a):Na tą chwilę nie wiem gdzie jedziemy , ale na pewno na dół i nie do Tucepi , bo Tucepi po raz trzeci też NIE!
maniust napisał(a):Dobra Pagowcy u nas zmiana planów , męczyłem żonę rok i dooopa , wstępnie była zgoda , a teraz nie chce na Pag i już.
maniust napisał(a):A........ że zadupie , a skały , a drzewa nie ma , a wszędzie daleko , a piżdzić może , nosz kur...... a tamto sramto i owamto ........już nie mam siły.
Pokazuję foty , relacje , a ta na Pag nie i już!
Janusz Bajcer napisał(a):Jedź na dól i zatrzymaj się w .... Brela
anakin napisał(a):A kto sponsoruje wyjazd?
Bo być może taki argument......przemówi.
Wiem, że Ty prowadzisz, więc może jakaś "awaria" za Sv.Rokiem?
Jakiegoś mechanika się załatwi, który unieruchomi na Pagu auto na.....nie wiem......dwa tygodnie?
Ślubnej się powie, że siła wyższa i nie da się dalej jechać..
kaeres napisał(a):Jadran w Sibeniku, a Jadran na Pagu to raczej dwa różne Jadrany.
kaeres napisał(a):Nie poddawaj się. Walcz z małżonką o Pag tudzież inną wysepkę.
kaeres napisał(a):No to w Omisiu nie masz schodów.
kaeres napisał(a): a Ty masz blisko do Splitu, Trogiru.
maniust napisał(a):maurycy :- To wy tu zjechali, żeby mnie takie rady dawać?! Jeszcze we mnie krew nie zastygła, a wy już moją furę byle komu oddajecie?!
Wypluj , cholera.......thuuuu........
maniust napisał(a):A........ że zadupie , a skały , a drzewa nie ma , a wszędzie daleko , a piżdzić może , nosz kur...... a tamto sramto i owamto ...
Czytaj że między wierszami , taki numer na niby to nie przejdzie maurycy , bo moja żonka czyta Crople i jak chcesz takie rady dawać to pisz morsea.anakin napisał(a):maniust napisał(a):maurycy :- To wy tu zjechali, żeby mnie takie rady dawać?! Jeszcze we mnie krew nie zastygła, a wy już moją furę byle komu oddajecie?!
Wypluj , cholera.......thuuuu........
Czytejże człowieku ze zrozumieniem.
Taki plan (defekt na niby) żeby na Pagu zostać...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne