Wina są tak wyborne, że smakują tak samo na Pagu jak i w domu w PL czy gdzie on tam jest.
Natomiast co do tegorocznego Karlovacko to wylałem do zlewu 3szt. Były najzwyczajniej w świecie zjełczałe.
Ostatni raz w życiu kupiłem butelkowe Karlovacko.
anlama napisał(a):kamil1929 napisał(a):Piłem wczoraj karlowaćko przywiezioe z Chorwacji stwierdzam nie smakuje,a w Cro dobre.
A mi to piwo nie smakuje wcale. No ale to moje odczucie. Po prostu jest niedobre i wg mnie to siki jak np. nasze tyskie
kaeres napisał(a):Wina są tak wyborne, że smakują tak samo na Pagu jak i w domu w PL czy gdzie on tam jest.
Natomiast co do tegorocznego Karlovacko to wylałem do zlewu 3szt. Były najzwyczajniej w świecie zjełczałe.
Ostatni raz w życiu kupiłem butelkowe Karlovacko.
Bea.ta napisał(a):Travarica i inne podobne smakują tak samo dobrze i w domu i w Chorwacji
Bea.ta napisał(a):CroAna napisał(a):O tak, Beatko, potwierdzam, że po przewiezieniu do Pl travarice i inne rakije nie tracą na smaku nawet prošek zachowuje swe walory
Mało tego, zyskują nawet .... takie eliksiry cudowności
CroAna napisał(a):kaeres hmm. ...wszystko możliwe, może ci Francuzi spożywają na miejscu w Chorwacji i też na nich wówczas ten urok działa
CroAna napisał(a):Bea.ta napisał(a):Travarica i inne podobne smakują tak samo dobrze i w domu i w Chorwacji
... nawet prošek zachowuje swe walory
CroAna napisał(a):Bea.ta napisał(a):kamil1929 napisał(a):Piłem wczoraj karlowaćko przywiezioe z Chorwacji stwierdzam nie smakuje,a w Cro dobre.
Zawsze Kamil tak było
ale z innymi produktami niealkoholickimi jeśli już całkiem spoko- smakują u nas wybornie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne