Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcin_wawa85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_wawa85 » 29.07.2016 16:21

dla mnie karą jest że nie moge w tym roku napić sie na Pagu (czegokolwiek) :(
paw_el
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw_el » 29.07.2016 16:23

marcin_wawa85 napisał(a):dla mnie karą jest że nie moge w tym roku napić sie na Pagu (czegokolwiek) :(

To może coś Ci przywieźć z PAG-U? :lol: :lol: :lol:
marcin_wawa85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_wawa85 » 29.07.2016 16:28

ożujsko, karlovacko i rakije poprosze jesli powaznie mowisz, powiedz tylko ile kun zwrocic i gdzie i kiedy odebrac.
marcin_wawa85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_wawa85 » 29.07.2016 16:31

zona prosi jeszcze o prosek :mrgreen:
paw_el
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw_el » 29.07.2016 16:34

marcin_wawa85 napisał(a):ożujsko, karlovacko i rakije poprosze jesli powaznie mowisz, powiedz tylko ile kun zwrocic i gdzie i kiedy odebrac.

Jak mieszkasz w Wawie to możemy się dogadać. Wracam z CRO 4 września. Napisz na PW co potrzebujesz i w jakiej ilości. Jak będę miał miejsce to przywiozę. :mrgreen:
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 30.07.2016 06:36

Piłem wczoraj karlowaćko przywiezioe z Chorwacji stwierdzam nie smakuje,a w Cro dobre.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.07.2016 08:39

kamil1929 napisał(a):Piłem wczoraj karlowaćko przywiezioe z Chorwacji stwierdzam nie smakuje,a w Cro dobre.

Zawsze Kamil tak było :)
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.07.2016 09:09

Co sądzicie o Proboj?
Tak oglądam Pag (wyspę) na GoogleMaps i szukam nieco lepszej "bazy wypadowej" na pontonowe wycieczki.
W Metajnie jest tak trochę "za siedmioma górami i lasami" :wink:
A z takiego Proboj, to przy dobrej całodniowej prognozie chyba odważyłbym się "zaatakować" Kornati 8)
Tak myślę, może za dwa/trzy lata? Jak już zjeżdżę regiony dostępne z Metajny.
anlama
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anlama » 30.07.2016 10:01

kamil1929 napisał(a):Piłem wczoraj karlowaćko przywiezioe z Chorwacji stwierdzam nie smakuje,a w Cro dobre.

A mi to piwo nie smakuje wcale. No ale to moje odczucie. Po prostu jest niedobre i wg mnie to siki jak np. nasze tyskie :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.07.2016 10:09

anlama napisał(a):A mi to piwo nie smakuje wcale. No ale to moje odczucie. Po prostu jest niedobre i wg mnie to siki jak np. nasze tyskie :wink:

Też znam wiele piw lepszych nawet od tyskiego, ale urok tkwi w tamtejszym piwie na tamtejszej plaży :)
poza tym nie chodzi o to, żeby się uwalić w południe w pełnym słońcu :)
Sama (mimo, że nie preferuję) lubię plażowe Ožujsko limon :)

boboo napisał(a):W Metajnie jest tak trochę "za siedmioma górami i lasami" :wink:
wiesz jaki to plus??? :)
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.07.2016 10:49

Wiem, że to plus.
Ale też daleko do "od-otwarto-morskiej" części wyspy (jeśli chce się gdzieś "wyślizgnąć" GoomYak'iem).
A i - uwierz mi - na Lun są śliczne "dwuosobowe" zatoczko-plażyczki. Właśnie od zachodniej strony.
Może nawet ładniejsze od tej w Paskich Wratach.
A może te dwa letnie urlopy w roku podzielę na Metajnę i "resztę" Pagu?
:?: :roll:
No nic, jeszcze trochę czasu jest, jak będę w sierpniu/wrześniu w Metajnie to intensywniej przemyślę.
nelumeh
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nelumeh » 30.07.2016 11:31

Witam,
Czy ktoś się orientuje, czy popularne kluby/dyskoteki na wyspie są otwarte we wrześniu?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.07.2016 11:59

boboo napisał(a):Wiem, że to plus.
Ale też daleko do "od-otwarto-morskiej" części wyspy (jeśli chce się gdzieś "wyślizgnąć" GoomYak'iem).
A i - uwierz mi - na Lun są śliczne "dwuosobowe" zatoczko-plażyczki. Właśnie od zachodniej strony.
Może nawet ładniejsze od tej w Paskich Wratach.

Z pływadłem to masz rację :) bo bez niego to nie ma co gadać o tych plażyczkach :roll:

boboo napisał(a):A może te dwa letnie urlopy w roku podzielę na Metajnę i "resztę" Pagu?
:?: :roll:

Ty to masz wypas :)

boboo napisał(a):No nic, jeszcze trochę czasu jest, jak będę w sierpniu/wrześniu w Metajnie to intensywniej przemyślę.

Coś czuję, że wymyślisz, to co było wyżej napisane :)
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 30.07.2016 12:28

mam tak samo z winem :-D
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 30.07.2016 12:30

Bea.ta napisał(a):

Zawsze Kamil tak było :)

:lol: ale z innymi produktami niealkoholickimi jeśli już całkiem spoko- smakują u nas wybornie :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 250
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone