boboo napisał(a):(...) tak przynajmniej obiecują na windfinder (...)
naploch napisał(a):(...) a wiadomo kiedy ma się poprawić?(...)
A zadałeś sobie trud poszukania wspomnianego windfindera czy trzeba na srebrnej tacy?
Rysio napisał(a):anakin napisał(a):Przy 170 km/h jeszcze mostem można.
Ale przy 240 km/h napisali że "Zbog orkanske bure zatvoren dio autoceste A1 i Paški most. Ne prometuje se ni cestom D54 od Maslenice do Zatona Obrovačkog. Sav promet na ovom dijelu Zadarske županije stoga se odvija zaobilazno, državnim cestama DC50 i DC27
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zbog-orkanske ... ost-465015 - 24sata.hr ".
Tak więc mamy ustalone że zamykają gdzieś między 170 a 240
MRK napisał(a):Mogę wkleić filmik sprzed dwóch lat, kiedy to idąc piechotą, na odcinku Beretnica - słynna jaskinia (jama) kawałek dalej, chciało zdmuchnąć z powierzchni ponad stu-kilowego chłopa, czy mua... no ale nie wrzucę, bo wyjdzie, żem brzydki:). A poważniej... w życiu czegoś takiego nie przeżyłem. Tylko pozycja pielgrzymkowa ratowała sytuację.
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Mogę wkleić filmik sprzed dwóch lat, kiedy to idąc piechotą, na odcinku Beretnica - słynna jaskinia (jama) kawałek dalej, chciało zdmuchnąć z powierzchni ponad stu-kilowego chłopa, czy mua... no ale nie wrzucę, bo wyjdzie, żem brzydki:). A poważniej... w życiu czegoś takiego nie przeżyłem. Tylko pozycja pielgrzymkowa ratowała sytuację.
Wklej, nie kryguj się
MRK napisał(a):Mogę wkleić filmik
MRK napisał(a):Oj... siem wstydzem, wienc nie:).
kris_pagus napisał(a):Witam,
Czy ktoś tu był lub jest aktualnie na Pagu ? Możecie polecić jakąś dobrą i miarę przystępną cenowo knajpkę w samym mieście Pag dla rodziny 5 osobowej ?
Pozdrawiam
Krzysiek
kaeres napisał(a):Wyspa ma więcej zieleni niż u mnie na osiedlu i z pewnością wielu polskich osiedlach.
kaeres napisał(a):Plaża w Metajnie wymaga innego myślenia o plażowaniu.
kaeres napisał(a):Zakręt w Metajnie jest ostry ale nie jest nadzwyczajny. Na dwójce się go bierze.
kaeres napisał(a):Paśki Sir jest genialny w smaku ale mocno za wysoko wyceniany.
kaeres napisał(a):Trasa z Rucicy do Beretnicy TYLKO dla dorosłych. Ewentualnie dla rodziców chcących ukarać swoje dzieci.
W niektórych momentach trzeba iść na czworakach po ostrych jak żyleta skałach.
MRK napisał(a):Oj... siem wstydzem, wienc nie:).
kaeres napisał(a):O Pag szybko ode mnie
Połowa zawartych w tym wątku informacji jest przesadzona lub należy je traktować z przymrużeniem oka.
Wyspa ma więcej zieleni niż u mnie na osiedlu i z pewnością wielu polskich osiedlach.
kaeres napisał(a):Plaża w Metajnie wymaga innego myślenia o plażowaniu.
kaeres napisał(a):Zakręt w Metajnie jest ostry ale nie jest nadzwyczajny. Na dwójce się go bierze.
kaeres napisał(a):Paśki Sir jest genialny w smaku ale mocno za wysoko wyceniany.
kaeres napisał(a):Trasa z Rucicy do Beretnicy TYLKO dla dorosłych. Ewentualnie dla rodziców chcących ukarać swoje dzieci.
kaeres napisał(a):W niektórych momentach trzeba iść na czworakach po ostrych jak żyleta skałach.
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Oj... siem wstydzem, wienc nie:).
Szkoda
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne