Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 03.07.2016 08:06

Ładna ta plaża,dno piaszczyste,otwarte morze ale czasem wpływają zimne prądy.Mimo to malownicza.
dangru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangru » 03.07.2016 17:14

Witam
Dziś z rodzinką zaliczyliśmy cudowną plażę Rucicę . Było bosko ( czy tu zawsze tak wieje ? ).
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 03.07.2016 17:47

dangru napisał(a):(...) czy tu zawsze tak wieje ?
Jeśli na 17. dzień miesiąca wypada czwartek, to wtedy między 13:00 a 13:30 nie wieje :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 03.07.2016 19:38

dangru napisał(a):Witam
Dziś z rodzinką zaliczyliśmy cudowną plażę Rucicę . Było bosko ( czy tu zawsze tak wieje ? ).

Co robi????? w niedzielę??????? 8O 8O 8O 8O
Chyba Ci się plaże pomyliły :)
dangru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangru » 04.07.2016 07:37

dangru napisał(a):
Bea.ta napisał(a):
dangru napisał(a):Witam

Co robi????? w niedzielę??????? 8O 8O 8O 8O
Chyba Ci się plaże pomyliły :)

Jak mogły się pomylić ? 100% NIE
Mam za duże pliki , a oto dowód .
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/451/5528673_P7032457.JPG
dangru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangru » 04.07.2016 14:18

boboo napisał(a):
dangru napisał(a):(...) czy tu zawsze tak wieje ?
Jeśli na 17. dzień miesiąca wypada czwartek, to wtedy między 13:00 a 13:30 nie wieje :mrgreen:

A księżyc zawsze zachodzi 30-02 każdego roku. :papa:
kawa62
Odkrywca
Wróciłem z PAG-u

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa62 » 04.07.2016 15:20

Witam !
Właśnie wróciłem z wyspy PAG, było super !
Chętnie odpowiem na wasze pytania.
Pozdrawiam
Sławek
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.07.2016 15:46

pytanie pierwsze - podobało ci się?? :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.07.2016 15:51

Pytanie drugie - w jakim celu post był w nowym wątku :?: :wink:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.07.2016 15:53

Witam fanów Pagu.
W tym roku planuję tam jednodniowy rekonesans w celach poznawczo-relaksacyjnych. :)
Zanim przeczytam wszystkie relacje :wink: to może znalazłby się ktoś z anielską cierpliwością i polecił coś.
Może jakąś fundamentalną relację albo plan na jeden dzień - zwiedzanie/plażowanie pół na pół dla kogoś kto będzie tam pierwszy raz.
Thanks from the mountain. :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.07.2016 15:58

romuald22 napisał(a):Witam fanów Pagu.
W tym roku planuję tam jednodniowy rekonesans w celach poznawczo-relaksacyjnych. :)
Zanim przeczytam wszystkie relacje :wink: to może znalazłby się ktoś z anielską cierpliwością i polecił coś.
Może jakąś fundamentalną relację albo plan na jeden dzień - zwiedzanie/plażowanie pół na pół dla kogoś kto będzie tam pierwszy raz.

Poznawcze cele to ja rozumiem, ale relaksacyjne??? :roll: na Pagu???? :roll: tam trzeba być czujnym jak ważka, gdzie tu miejsce na relaks :)
Zwiedzisz Pag w dwie godziny a potem proponuję plażę jakąś ....skoro from the mountain to ja proponuję ... Beretnicę ;)
boboo
Koneser
Re: Wróciłem z PAG-u

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 04.07.2016 16:08

kawa62 napisał(a):(...) Chętnie odpowiem na wasze pytania

Przecież już odpowiedziałeś na wszystkie:
kawa62 napisał(a):było super !

:D 8)
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 04.07.2016 16:11

romuald22 napisał(a):Witam fanów Pagu.

Zwiedzac za wiele nie mozna na Pagu. Godzina rekonesansu wystarczy na starówkę w Pagu i może stary Pag. Więcej za to można po plażach się powłóczyć albo po górkach.
Jeśli nie chcesz łazić po górach to pozostaje wybrać jakieś plaże na rekonesans i do dzieła. W zależności czy lubisz puste czy Sopot Grand Hotel, dojazd szutrem czy tylko asfalt, dojazd na samą plażę czy możesz podejść...
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.07.2016 19:12

Bea.ta napisał(a):Poznawcze cele to ja rozumiem, ale relaksacyjne??? :roll: na Pagu???? :roll: tam trzeba być czujnym jak ważka, gdzie tu miejsce na relaks :)
Zwiedzisz Pag w dwie godziny a potem proponuję plażę jakąś ....skoro from the mountain to ja proponuję ... Beretnicę ;)

Dlaczego trzeba być czujnym jak ważka? I nie ma miejsca na relaks? Oczywiście odbieram to jako dowcip ale jako gość nie kumaty w Pagu nie bardzo dowcip rozumiem. 8)
Ta Beretkownica to jest rzut beretem skąd? :)

typ napisał(a):...
Jeśli nie chcesz łazić po górach to pozostaje wybrać jakieś plaże na rekonesans i do dzieła. W zależności czy lubisz puste czy Sopot Grand Hotel, dojazd szutrem czy tylko asfalt, dojazd na samą plażę czy możesz podejść...

Po górach nie chce mi się łazić - mam je opodal. Wiadomo, że auto woli asfalt ale mogę maszynę przekonać do szutru. Nóżki Bozia dała to i kawałek przejść się mogę. I wolę spokój.
Czyli...?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.07.2016 19:54

romuald22 napisał(a):Ta Beretkownica to jest rzut beretem skąd? :)

Generalnie to jest rzut beretem...........znikąd. :mrgreen:
A najbliżej tam z Metajny (albo wpław z Pagu)...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 234
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone