typ napisał(a):anakin napisał(a):Z tego co pamiętam, to wszelkie wjazdy były zadrutowane albo zakamieniowane, więc raczej się nie uda.
Dokładnie tak. Jedyne możliwości zaparkowania jakie widziałem to:
- wciśnięcie się na "krzyżóweczce" jak to ja zrobiłem, ale na cały dzień nie przejdzie te sposób chyba;
- zaparkowanie u właściciela apartamentu przy plaży (ale to pewnie zarezerwowane dla wynajmujących)
- zaparkowanie w jednym z tych gajów tuz przy plaży, nawet tam była jakaś tabliczka ile kosztuje parkowanie, dużo miejsc tam nie było.
Taki był stan czerwiec/lipiec 2015.
Mam może jeszcze jakieś nagrania z videorejestratora, mogę wieczorem sprawdzić, ale raczej parkowanie tam do ciekawych nie należy w sezonie pewnie...
Próbowałem wcześniej dojechać do Girenicy od zachodu, od tego cypelka, do którego dojeżdża się samochodem jadąc praktycznie plażą :
https://goo.gl/maps/QXsmTMe2jbx
Niestety się nie da. Droga wygląda na nieprzejezdną na krótkim odcinku od strony zachodniej, ale to wystrarczy żeby nie dojechać. Pojechałem więc naokoło.
Potwierdzam to co napisalem. Stan na dzisiaj Można wciskac się gdzies przy dojazdowce bo miejsca są ale trzeba wtedy kilkaset metrow przejść. Ja znów przycisnąlem się na chwilę tuż przy krzyżowce. Sama plaza ma klimat ale chyba tylko wtedy gdy się tam mieszka. Podoba mi się taka koncepcja bo wieczorem cała plaża jest do dyspozycji mieszkańcow tego jednego budynku. Może kiedyś się tam wybiorę. Nocował ktoś z Was tam?