boboo napisał(a):Andzia* napisał(a):OOOO właśnie Zubovici rzut beretem od Metajny, ładne klify nad, którymi prowadzi ścieżka i można spacerkiem dotrzeć na plażę PLAT , którą polecam
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nin lub wyspa Rab.
Janusz, ale co Ci Kolega Karol zrobił że Go chcesz karać
Karolu może po sąsiedzku od Metajny - Zubovici ?
Zarówno PAG jak i RAB mają po 3 litery. Obie są wyspami, obie leżą w Chorwacji. Ale to jeszcze nie powód aby łączyć je w jednym wątku.paw_el napisał(a):W tamtym roku byłem na wyspie Rab w Lopar. I powiem Wam że jest to fantastyczna wyspa. Jest dużo pięknych i spokojnych plaż. Super widoki, mnóstwo ścieżek rowerowych i spacerowych. Polecam każdemu.
boboo napisał(a):Zarówno PAG jak i RAB mają po 3 litery. Obie są wyspami, obie leżą w Chorwacji. Ale to jeszcze nie powód aby łączyć je w jednym wątku.paw_el napisał(a):W tamtym roku byłem na wyspie Rab w Lopar. I powiem Wam że jest to fantastyczna wyspa. Jest dużo pięknych i spokojnych plaż. Super widoki, mnóstwo ścieżek rowerowych i spacerowych. Polecam każdemu.
Może założysz i poprowadzisz "Klub miłośników wyspy Rab"?
Bea.ta napisał(a):boboo napisał(a):Zarówno PAG jak i RAB mają po 3 litery. Obie są wyspami, obie leżą w Chorwacji. Ale to jeszcze nie powód aby łączyć je w jednym wątku.paw_el napisał(a):W tamtym roku byłem na wyspie Rab w Lopar. I powiem Wam że jest to fantastyczna wyspa. Jest dużo pięknych i spokojnych plaż. Super widoki, mnóstwo ścieżek rowerowych i spacerowych. Polecam każdemu.
Może założysz i poprowadzisz "Klub miłośników wyspy Rab"?
A Krk??? Krk nie jest fajny???