martos napisał(a):Asia&Grześ napisał(a):BeJur ma racje, faktycznie jest tutaj Bośana 46
tak, dokładnie o ten apartament chodzi. Jednak pytam o adres dlatego, że google mapy nie wyszukują mi go w ogóle, a na stronie apartamentu powyżej miejsce jego położenia jest wskazane tam , gdzie nic nie ma.
Chciałam po prostu sprawdzić, czy aby na pewno jest 100m do morza, gdyż właścicielom często zdarza się w kulki lecieć , a bynajmniej ja tak trafiam
tony montana napisał(a):martos napisał(a):Asia&Grześ napisał(a):BeJur ma racje, faktycznie jest tutaj Bośana 46
tak, dokładnie o ten apartament chodzi. Jednak pytam o adres dlatego, że google mapy nie wyszukują mi go w ogóle, a na stronie apartamentu powyżej miejsce jego położenia jest wskazane tam , gdzie nic nie ma.
Chciałam po prostu sprawdzić, czy aby na pewno jest 100m do morza, gdyż właścicielom często zdarza się w kulki lecieć , a bynajmniej ja tak trafiam
Martos
Maps.google.com (lub .pl) to co inszego niż Google Earth. Mapy Google, o których piszesz to site WWW, natomiast GE to aplikacja (program), którą musisz ściagnąć i zainstalować na swoim kompie
pozdro
Asia&Grześ napisał(a):Taka skromna uwaga... z którą Janusz, BeJur, Tony, Anakin i inni szanowni klubowicze klubowicze chyba się zgodzą
Proszę Was o nie cytowanie aż tak dosłownie całego wątku, róbcie skróty cytata i już, bo inaczej nasz Klubowy Wątek będzie miał długość papieru toaletowego i jak ktoś będzie znowu chciał coś znaleźć to kilkaset stron przeczesze z cytatami :) zanim dojdzie do sedna :)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne