bluesman napisał(a):a podobno wszystkie takie bogate i konserw z biedry nie wożą, a na parking choćby u gospodarza nie stać ?
Uprzedze pytania za rowery nie biorą
Ty, no ale miejsce było wolne, to za co miałam płacić????
ps. konserw do Cro nie wożę
Bea.ta napisał(a):bluesman napisał(a):Fakt, za wolne miejsce nie po bożemu płacić
no widzisz
dodam, że tam żadnego nakazu płacenia nie było
paw_el napisał(a):Mam pytanie odnośnie miasta Pag. Czy to dobry pomysł zatrzymać się w apartamencie na ul. Prosika 13 apartments Duje? Blisko plaży ale też i w centrum. Zastanawiam się czy nie będzie głośno?
Ewentualnie byłby tam na przełomie sierpnia i września
typ napisał(a):EDIT: Anakin, pisaliśmy posty równolegle, więc nie zauważyłem że w zasadzie zdublowałem Twoją wypowiedź tylko w nieco innych słowach
paw_el napisał(a):jadę z dziećmi także zależy mi na bliskości plaży, jakimiś gadżetami dla dzieciaków i kilkoma dobrymi knajpkami
paw_el napisał(a):dzięki Panowie za info
a powiedźcie mi jeszcze, jeżeli nie Pag to którą miejscówkę na wyspie polecacie?
jadę z dziećmi także zależy mi na bliskości plaży, jakimiś gadżetami dla dzieciaków i kilkoma dobrymi knajpkami
S314RYt napisał(a):Hej!
Wielka prośba o pomoc. Wybieram się od 5 do 10 lipca na wyspę PAG, a konkretnie do Madre, z którego to mam zamiar wizytować kilka znanych mi plaż, w tym Metajnę. Niestety mamy rezerwację tylko na te 5 dni.
Wielka prośba o sugestie gdzie wybrać się na kolejne 3-4 dni jako c.d. wakacji z 3-letnim dzieckiem. Akceptowalna odległość 100-200 kilometrów, bardzo mile widziane piaszczyste plaże
Wielka prośba o pomoc.
Pozdrwiam,
Karol
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne