kaeres napisał(a):Dokąd można najbliżej samochodem podjechać ?
Teoretycznie do samego Jadrana.
Praktycznie raczej nie będziesz miał gdzie zaparkować, więc trzeba będzie znaleźć jakieś miejsce dalej.
anakin napisał(a):Z tego co pamiętam, to wszelkie wjazdy były zadrutowane albo zakamieniowane, więc raczej się nie uda.
anakin napisał(a):Z tego co pamiętam, to wszelkie wjazdy były zadrutowane albo zakamieniowane, więc raczej się nie uda.
Co do samej plaży to podzielam zdanie typ-a.
MRK napisał(a):anakin napisał(a):Z tego co pamiętam, to wszelkie wjazdy były zadrutowane albo zakamieniowane, więc raczej się nie uda.
Co do samej plaży to podzielam zdanie typ-a.
Bez problemu wjechalismy z trasy Mandre-Kolan. Jakbym chciał, to wjechalbym do Jadranu.
Tylko po co tam jechać, skoro plaży dupy nie urywa i szału nie ma?
subim napisał(a):kaeres napisał(a):Dokąd można najbliżej samochodem podjechać ?
na yt jest film z dojazdem, który wrzuciła gusia
Marko66 napisał(a):Wczoraj wróciłem z Pagu (z Povljany). Było super - mam nadzieję, że jeszcze wrócę na Pag. Relacja wkrótce - myślę, że częściowo o trochę innym Pagu niż większość zna ... Najpierw muszę uporządkować zdjęcia i inne informacje.
Marko66 napisał(a):Marko66 napisał(a):Wczoraj wróciłem z Pagu (z Povljany). Było super - mam nadzieję, że jeszcze wrócę na Pag. Relacja wkrótce - myślę, że częściowo o trochę innym Pagu niż większość zna ... Najpierw muszę uporządkować zdjęcia i inne informacje.
No w końcu jakoś uporządkowałem zdjęcia i długo się zabierałem, żeby zacząć pisać. Ale tekst już w większości mam, zdjęcia też wstępnie wybrane, więc jeśli się komuś relacje z Pagu jeszcze nie przejadły - to może zerknąć do mojej, o trochę innym Pagu niż większość zna i opisuje. Może jeszcze ktoś niezdecydowany wybierze Pag - wakacje jeszcze przed nami.
Część pierwsza już w produkcji ...
P.S. To "wczoraj" w cytacie to był sierpień 2015
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne