Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 14.03.2016 11:07

anakin napisał(a):
subim napisał(a):skoro wątek zatoczył koło to chyba można zamknąć :D :D :D :mrgreen:

Chcesz się założyć, że za 400 stron pojawią się podobne pytania? :mrgreen:

generalnie nie zakładam się jak wiem, że przegram :D chyba, że o flaszkę czegoś lepszego co można skonsumować z wygrywającym w jakichś sprzyjających okolicznościach przyrody :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2016 11:15

subim napisał(a): chyba, że o flaszkę czegoś lepszego co można skonsumować z wygrywającym w jakichś sprzyjających okolicznościach przyrody :D

Więc zakład stoi. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.03.2016 11:21

ogi napisał(a):Pierwszy raz jadę na Pag.
Nie jestem zwolennikiem leżenia "plackiem" na plaży i chętnie bym zobaczył ciekawe miejsca na wyspie. Co polecacie?

Jak wygląda sprawa ew. wycieczki na Rab, czy da się zorganizować to jako jednodniowy wypad?

Polecam lekturę na pierwszej stronie wątku.
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 14.03.2016 11:22

anakin napisał(a):
subim napisał(a): chyba, że o flaszkę czegoś lepszego co można skonsumować z wygrywającym w jakichś sprzyjających okolicznościach przyrody :D

Więc zakład stoi. :mrgreen:

czyli spotykamy się przy stronie 624 :D ale wypić, jak będzie okazja wcześniej, to ja zasadniczo nie odmawiam :D :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2016 11:29

subim napisał(a):czyli spotykamy się przy stronie 624 :D ale wypić, jak będzie okazja wcześniej, to ja zasadniczo nie odmawiam :D :mrgreen:

Ja już co prawda coraz więcej wylewam, ale ogarniemy. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.03.2016 11:32

anakin napisał(a):
subim napisał(a):czyli spotykamy się przy stronie 624 :D ale wypić, jak będzie okazja wcześniej, to ja zasadniczo nie odmawiam :D :mrgreen:

Początki Parkinsona :wink: :?:
Może lepiej trochę wylać , niż zapomnieć z kim i kiedy wypić :mrgreen: :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2016 11:35

Janusz Bajcer napisał(a):Może lepiej trochę wylać , niż zapomnieć z kim i kiedy wypić :mrgreen: :smo:

Wujek z Niemiec nie jest dobry. :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 14.03.2016 17:06

MRK napisał(a):Bo ta szczypta jest uszczypliwa często :-).

Coś Ci Mareczku nie pasi??? :)

subim napisał(a):skoro wątek zatoczył koło to chyba można zamknąć :D :D :D :mrgreen:

Zgłoś to do moderacji :roll:

:)
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 22.03.2016 11:41

anakin napisał(a):

niestety :cry: :cry: :cry: ale proces rezerwacji urlopu na Pagu w kolejnym sezonie rozpoczęty 8O 8O 8O i sam nie wierzę, że znowu to robię :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 22.03.2016 13:04

Ja rezerwuję na rok następny jak się z gospodarzami witam. Często potem przez msg albo smsowo pytam po powrocie do domu w jakim terminie mam tą rezerwację zrobioną, bo problemy z pamięcią występują, ale jeszcze nigdy rezerwacji zrobić nie "zapomniałem" :mrgreen: Potem po potwierdzeniu stwierdzam: "kufa zaś ta Metajna", no ale co zrobić jak rezerwacja klepnięta :roll:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 22.03.2016 17:33

Rysio napisał(a):Ja rezerwuję na rok następny jak się z gospodarzami witam...

Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chyba :wink: Nie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?
Wiem, że to głupie pytanie w klubie miłośników :mrgreen: Mnie Pag urzekł bardzo bardzo, śmiem twierdzić że najbardziej ze wszystkich odwiedzonych zakątków w Cro ale ciekawość gna mnie co rok gdzie indziej, życie krótkie jest i trzeba korzystać. Zakładam jednak powrót na Pag kiedyś tam.

Ty pomysl... jak teraz będziesz się witał to może zarezerwuj na za 2-3 lata kwaterę a nie na za rok :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.03.2016 17:43

gusia-s napisał(a):Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chyba :wink: Nie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?

Znaczy - żeby się przekonać, że nigdzie nie jest tak jak na Pagu???? :) Wiesz kochana, że potem z automatu porównujesz i wiadomo na czyją korzyść porównanie wychodzi :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 22.03.2016 23:29

Bea.ta napisał(a):
gusia-s napisał(a):Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chyba :wink: Nie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?

Znaczy - żeby się przekonać, że nigdzie nie jest tak jak na Pagu???? :) Wiesz kochana, że potem z automatu porównujesz i wiadomo na czyją korzyść porównanie wychodzi :)

No wiem :( właśnie przez te moje porównania inne miejsca choć też pikne nie skradły mi serducha ale się nie poddaje :!: , próbuje dalej :smo:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.03.2016 13:53

Zaproponuj coś, ale żeby było prościej to odpadają bo byłem:
Hvar
Makarska Riva w całości
Brać
Rab
Cres
Krk
Peljesac
Dubrovnik rejon
Omis
Crikvenica z przyległościami
Zadar z przyległościami (typu Vir)
Split, Szibenik itd
Korcula

Ciągnie mnie na Mljet, Lastovo i na Vis, ale daleko w cholerę :roll: Dugo Otok chyba w przyszłym roku, chyba że znów po pijaku Metajnę zarezerwuję :evil:

:oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.03.2016 13:58

W Sukošanie nie byłeś....... :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 224
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone