ostravak napisał(a):No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
Troszku podobny ten Krk do Pagu ... troszku
Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
Troszku podobny ten Krk do Pagu ... troszku
Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):Ale chyba na Krku więcej cywilizacji
Że to niby plus dodatni???
Jeśli chodzi o zabytki - to chyba tak
ostravak napisał(a):Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):Pierona... kaj to je? Obśliniłem się. Juz jestem fanem Pagu. I już żałuję, że znów jadę do Krku
No z Rucicy zdjęcie zrobione na wodną drogę do Beretnicy
Żałuj
Zezowate szczęście. Jak szukałem kwatery na Pagu, to za koszmarne pieniądze były (Booking). Jak już dogadałem się z Marko, u którego byliśmy v lonskem roce, to potem dodali mnie do grupy na fejsie i się zaczął wysyp ofert... a wycofać się z rezerwacji to trochę teraz łyso
No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
kaeres napisał(a):Jak Ty szukasz ?
Google maps i przybliżasz. Nazwy apartmanów same się pokazują.
Albo airbnb.
Pełno tego na Pag. Miałem niezłą zagwozdkę wybierając w tym roku lokum na Pag bo miałem kilka fajnych ofert pod siebie.
MRK napisał(a):Znaczy, z której strony? Jak dla mnie, to jakoś nie bardzo. Szybciej Rab z jednej strony .
anakin napisał(a):ostravak napisał(a):
Ekhm, dla mnie to nie nowość... ale ceny "z Google" zabijają albo ja mam pecha.
Na Pagu?
No chyba, że mówisz o Krk-u, bo tam zabijają na śmierć.
ostravak napisał(a): Na Krk też mozna w ciemno przyjechać - jest sporo apartamentów, które sie nigdzie za bardzo nie ogłaszają a jak my bylismy, to w co drugim były wolne miejsca.
anakin napisał(a):Rozmawiamy o sezonie, tak?
Tak z ciekawości kiedyś sprawdziłem Krk....2+1=84 ojro, 2+2= 96 ojro.
I nie była to żadna lokalizcja, ani warunki d...urywające.
Dla przykładu na Pagu za to samo zapłacisz odpowiednio 45/50 i 60/65.
Oczywiście w tym samym terminie.
Na Krk-u nawet kilometr od Jadrana nie znalazłem nic ciekawego, rozsądnej cenie.
Ale możesz mnie oświecić (może być na PW) jak chcesz, bo może nie umiem szukać.
ostravak napisał(a):Sezon. Jeszcze raz podkreślę - wypad dla dwóch osób. Żadne 2+1 czy 2+2...
ostravak napisał(a):...nas 12 nocy wyszło za dwie osoby średnio 47 EUR za dobę
ostravak napisał(a):Zdefiniuj też pojęcie "coś ciekawego, w rozsądnej cenie" - bo jednemu pasuje lokal z kilmą i widokiem na ogród tudzież przejście z buta 1000 m na plażę, inny musi mieć widok na plażę i telewizję po polsku, koniecznie z działającym WiFi
ostravak napisał(a):W sensie oświecić w czym? Nie chcę się wymądrzać..
anakin napisał(a):I mniejsze apartamenty są aż tak atrakcyjne cenowo na Krk-u?
Bardziej niż te większe?
Dla mnie coś ciekawego to rozsądna cena* ( z klima lub bez), WiFi, tv czy basen mnie absolutnie nie interesują. Nie przeszkadza mi cerata na stole czy gospodarz częstujący rakiją.
Ale widok na Jadran już być powinien.
Nie, nie ........tu nie chodzi absolutnie o wymądrzanie się.
Chodziło mi o to, że nijak na tym Krku nigdy nie mogłem znaleźć nic poniżej 20 ojro na osobę, bo ceny powyżej tej granicy zdarzały się już często.
Więc pytam gdzie szukać.......
*poniżej 20 ojro od łba.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne