anakin napisał(a):Te miejscówki są bardzo fajne, ale mają jeden minus.
Drących mordę Włochów o 3.00 nad ranem.
Ale wystarczy tylko krzyknąć z balkonu...
Po polsku czy po włosku
anakin napisał(a):Te miejscówki są bardzo fajne, ale mają jeden minus.
Drących mordę Włochów o 3.00 nad ranem.
Ale wystarczy tylko krzyknąć z balkonu...
http://www.otok-pag.net/metajna/galinec/index_eng.htmaoirghe napisał(a):(...) Zastanawiam się nad zachwalaną Metajną, ale nie doszukałam się ciekawych opcji noclegowych (...)
Sadysta napisał(a):Co sadzicie o zrobienie wyjazdu kawalerskiego (przed ślubem) w okolicach ZRCE BEACH w terminie mniej więcej połowa Lipca? sądzicie, że na takie wydarzenie to będzie odpowiednia destynacja?
anakin napisał(a):Sadysta napisał(a):Co sadzicie o zrobienie wyjazdu kawalerskiego (przed ślubem) w okolicach ZRCE BEACH w terminie mniej więcej połowa Lipca? sądzicie, że na takie wydarzenie to będzie odpowiednia destynacja?
Oj destynacja będzie wybitnie odpowiednia.
Tylko zadbaj potem żeby zniknęły wszystkie zdjęcia z portali i filmiki z YT.
MRK napisał(a):Czekaj, czekaj... Skąd pewność, że kolega należy do takiego sortu, jaki reprezentują osoby pojawiające się na Zrce? Zderzenie z tą plażą może być dość wstrząsające...
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Czekaj, czekaj... Skąd pewność, że kolega należy do takiego sortu, jaki reprezentują osoby pojawiające się na Zrce? Zderzenie z tą plażą może być dość wstrząsające...
Drogą dedukcji doszedłem do wniosku, że o Zrce nie dowiedział się na sumie w niedzielę....
Sadysta napisał(a):hehehehe
szukałem miejsca na kawalerski wyjazd do 1500 km żeby dojechać autem lub busem, najkorzystniej wypadała chorwacja, a odnośnie wpisanie haseł o imprezach wszędzie pojawia się wyspa PAG.
zmartwił mnie znajomy który był na koniec sierpnia w 2014 i mówił, że sami brzydcy brytole i szwaby byli, ale mówił, że to może, przez to, że koniec sezonu.
W lipcu jest chyba lepiej ?
Bea.ta napisał(a):Sadysta napisał(a):hehehehe
szukałem miejsca na kawalerski wyjazd do 1500 km żeby dojechać autem lub busem, najkorzystniej wypadała chorwacja, a odnośnie wpisanie haseł o imprezach wszędzie pojawia się wyspa PAG.
zmartwił mnie znajomy który był na koniec sierpnia w 2014 i mówił, że sami brzydcy brytole i szwaby byli, ale mówił, że to może, przez to, że koniec sezonu.
W lipcu jest chyba lepiej ?
Zdecydowanie lepiej - śliczne młode maczomeny z Włoch i Słowenii, ale nie wiem czy o to Wam chodzi
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne