Janusz Bajcer napisał(a):A ile do tej pory spadło bo jak pojadę - to nie wiem jak obstawiać
Trza zanurkować i policzyć
ale jakby nie było Janusz - emocje są
boboo napisał(a):Nie jest tak tragicznie z tym zakrętem. Jak szliśmy na spacerek, to akurat jechał ktoś sobie pod górkę Dodge'm RAM.
Wziął zakręt za jednym zamachem. Owszem, w tempie ślimaka, ale bez żadnych dodatkowych manewrów.
Janusz Bajcer napisał(a):Bea.ta napisał(a):W Metajnie można zakłady robić - spadnie auto na zakręcie, czy nie spadnie do tego Jadrana
A ile do tej pory spadło bo jak pojadę - to nie wiem jak obstawiać
anakin napisał(a):
Osobiście polecam szukać czegoś nad Paškim zalewem.
ogi napisał(a):
W takim razie może Mandre?
Rysio napisał(a):anakin napisał(a):
Osobiście polecam szukać czegoś nad Paškim zalewem.ogi napisał(a):
W takim razie może Mandre?
A teraz taki kłiz. Czy Mandre leży nad Paskim
Skoro nie to jedziemy dalej z geografią. Wymień 4 miejscowości które leżą nad Paskim i nie nazywają się tak jak cała wyspa.
Polecam (bo byłem):ogi napisał(a):(...) W takim razie wracam do lektury forum i poszukiwań np. w Metajna, Zubovici, Kustici, Vidalici lub Caska.
ogi napisał(a):
Faktycznie Mandre nie leży na Paskim, ale sporo osób tam wypoczywa i chwali to miejsce.
ogi napisał(a):W takim razie wracam do lektury forum i poszukiwań np. w Metajna, Zubovici, Kustici, Vidalici lub Caska.
boboo napisał(a):Polecam (bo byłem):
Bea.ta napisał(a):subim napisał(a):patrząc na tą wklejankę to sam mam poważne wątpliwości co jest lądem, a co wodą
woda na mapie zaznaczona jest na niebiesko
ogi napisał(a):Termin jest słaby be ze względu na przerwę w przedszkolu zostaje mi tylko sierpień i to pierwsza połowa.
Jedziemy we czworo tzn. małżonka + ja + synowie (4 i 6 lat).
ogi napisał(a):PS.
Makarska mi się podobała, ale na wakacyjny pobyt bym jej nie wybrał. Brele tylko mijałem więc się nie wypowiem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne