Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2015 19:27

Bea.ta napisał(a):Jak to co tam jest???? :)
Ci co załapali - wiedzą doskonale ;)
No i widać, żeście pokochali Pag :smo:

Pierwszy raz, to nam się przytrafiło :roll: na tyle wyjazdów, na tyle powrotów :lol: ale nigdy nie było takiej podjarki i tyle ekscytacji na powrót w to samo miejsce :roll:
... tak! to nie jest kochanie, to już jest chyba miłość! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ech... :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.10.2015 19:34

JackDaniels;) napisał(a):Pierwszy raz, to nam się przytrafiło :roll: na tyle wyjazdów, na tyle powrotów :lol: ale nigdy nie było takiej podjarki i tyle ekscytacji na powrót w to samo miejsce :roll:
... tak! to nie jest kochanie, to już jest chyba miłość! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chyba to się ponoć małpa na gałęzi :) :)

ale ... normalnie wzruszona to czytam :D :D
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 16.10.2015 20:41

maniust napisał(a):
gusia-s napisał(a):Ten szum to chyba jak się przedawkuje :mrgreen:

Tego Radlera , to by trza chyba beczkowóz wychlać by szum'iało. :oczko_usmiech:

To zależy jakie kto ma możliwości i wprawę ... słabo z tym u mnie, po 3 Radkach to bym pewnie i na Beritnicy mogła szum lasu usłyszeć :mrgreen:

JackDaniels;) napisał(a):Pierwszy raz, to nam się przytrafiło :roll: na tyle wyjazdów, na tyle powrotów :lol: ale nigdy nie było takiej podjarki i tyle ekscytacji na powrót w to samo miejsce :roll:

Zostaliście skazani i nawet nie wiecie za co i dlaczego :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.10.2015 20:43

gusia-s napisał(a):To zależy jakie kto ma możliwości i wprawę ... słabo z tym u mnie, po 3 Radkach to bym pewnie i na Beritnicy mogła szum lasu usłyszeć :mrgreen:

Ale wiesz co jest najciekawsze?? :)
Po paru dniach 2% ... wypić niechcący normalne piwo :) :) ;) na tej samej plaży oczywiście ;)

gusia-s napisał(a):Zostaliście skazani i nawet nie wiecie za co i dlaczego :mrgreen:

Tu się nie ma nad czym zastanawiać ;)
Trza się z tym pogodzić :)
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 16.10.2015 22:04

No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag. 8) :papa: 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2015 08:42

marosmaro napisał(a):No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag. 8) :papa: 8)

Jedno tylko mnie nie cieszy :| na wycieczkę 300 km będę musiał się pchać, do Mostaru :P
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 17.10.2015 08:50

JackDaniels;) napisał(a):Jedno tylko mnie nie cieszy :| na wycieczkę 300 km będę musiał się pchać, do Mostaru :P

Ale policz sobie ile zyskasz mimo wszystko ;)
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 18.10.2015 06:15

JackDaniels;) napisał(a):
marosmaro napisał(a):No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag. 8) :papa: 8)

Jedno tylko mnie nie cieszy :| na wycieczkę 300 km będę musiał się pchać, do Mostaru :P

To kawał drogi i całodzienna wycieczka ale można to połączyć z wodospadami kravica. Sam bym je w kiedyś chciał odwiedzić.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 18.10.2015 17:34

gusia-s napisał(a):
rafalisko30 napisał(a):... Co do Girenicy, plaża przepiękna, duże białe otoczaki, szum morza jak nad Bałtykiem ...

Ten szum to chyba jak się przedawkuje :mrgreen:

Może tam byłaś, jak morze było spokojne? Podczas mojego pobytu były fale, które szumiały. Ale nie powiem, piwko, radlerki były spożywane, w głowie też leciutko szumiało :D
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 18.10.2015 18:17

marosmaro napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):

To kawał drogi i całodzienna wycieczka ale można to połączyć z wodospadami kravica. Sam bym je w kiedyś chciał odwiedzić.

I nie tylko wodospady - idź na całość i dorzuć Pocitelj i Blagaj :)

rafalisko30 napisał(a):
gusia-s napisał(a):
rafalisko30 napisał(a):... Co do Girenicy, plaża przepiękna, duże białe otoczaki, szum morza jak nad Bałtykiem ...

Ten szum to chyba jak się przedawkuje :mrgreen:

Może tam byłaś, jak morze było spokojne? Podczas mojego pobytu były fale, które szumiały. Ale nie powiem, piwko, radlerki były spożywane, w głowie też leciutko szumiało :D

Było jak tafla :)
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 18.10.2015 19:50

"gusia-s" Počitelj i Blagaj też o tym myślałem ale chyba zabraknie czasu na tyle atrakcji w jednym dniu jak samej jazdy jest prawie 700 km. no chyba że jakiś nocleg w BiH.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 18.10.2015 20:42

marosmaro napisał(a):"gusia-s" Počitelj i Blagaj też o tym myślałem ale chyba zabraknie czasu na tyle atrakcji w jednym dniu jak samej jazdy jest prawie 700 km. no chyba że jakiś nocleg w BiH.

No wiem :) Nam się nie udało zrobić przystanku w Pocitelj i nad wodospadami choć mieliśmy dużo krótszy odcinek. Pokonały nas deszcze niespokojne :|
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.10.2015 08:25

Wpis w kalendarzu zrobiony , teraz odliczać tylko dni i zbierać piątki. :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.10.2015 08:39

Widzę Maniek, żeś konkretne miejsce wybrał.. :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.10.2015 09:28

anakin napisał(a):Widzę Maniek, żeś konkretne miejsce wybrał.. :mrgreen:

No to ślicznie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 206
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone