anakin napisał(a):maniust napisał(a):To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......?
Zresztą .......na pewno wrzesień i będzie jak mówisz maurycy, się podjedzie ......się zobaczy.
Wieś jak wieś.
Po sezonie to tam już chyba tylko Ryśkowy Ivan siedzi na brzegu....
Ale najbliżej masz stamtąd na Rucicę, Beretnicę czy Zubavę ( to ta plaża za winklem w relacji).
Mnie w Mandre d....nie urwało (nawet na Girenicy), choć w sumie byłem tam tyle co widzisz na tym zdjęciu....
Te miejscowości dzieli raptem pewnie jakieś 10-15 km, więc spokojnie se możesz obskoczyć po przyjeździe...
rafalisko30 napisał(a): ale pliz, nie odradzajcie Maniustowi Girenicy, bo takie plaże będąc na Pagu trzeba zobaczyć, a przede wszystkim skorzystać z ich uroku.
rafalisko30 napisał(a):Zdjęcie o którym mowa jest fatalne (bez urazy), nawet w 1 promilu nie oddaje piękna Girenicy. Oczywiście gdzie tam Girenicy do Beretnicy, ale teraz piszę o plaży, nie o cudzie natury
anakin napisał(a):Oj ja Ci powiem, że ono nawet w 0,0000000001 promila nie oddaje piękna Girenicy.
Bo to nie jest Girenica.
Ale fakt, zdjęcie ciulate na maksa...
rafalisko30 napisał(a):... Co do Girenicy, plaża przepiękna, duże białe otoczaki, szum morza jak nad Bałtykiem ...
anakin napisał(a):......
maniust napisał(a):Tego Radlera , to by trza chyba beczkowóz wychlać by szum'iało.
JackDaniels;) napisał(a):To ja też wróciłem z Pagu jak by co chciałbym przy okazji podziękować wszystkim miłośnikom wyspy za udzielone wskazówki, rady i porady
Byłem, widziałem! wróciliśmy wszyscy cholernie zadowoleni
Jak to koleżanka Bea.ta napisała Pag się kocha, albo nienawidzi myśmy pokochali
Przez ostatnich pięć lat jeździłem w to samo miejsce, do tych samych gospodarzy do Primosten i to był mój błąd od tego sezonu, co roku będzie już inny region Chorwacji inna miejscówka
Decyzja już zapadła, w 2016 jedziemy w okolice Dubrownika, na pewno będzie to robinsonada, z dala od miejskiego gwaru, ludzi i tłoczno-wrzeszczących plaż
JackDaniels;) napisał(a):Hmmm, i co? i g...o miał być Pelješac, miały być okolice Dubrownika tyle gadania, tyle zarzekania się! ble ble ble nigdy nie pojadę w to samo miejsce!
JackDaniels;) napisał(a):wczoraj zapadła decyzja, dziś wysłana rezerwacja, dziś wpłacona zaliczka
hmmm, co tam jest na tym Pagu? że przyciąga człowieka jak magnes
... no to jadymy, jadymy do Mandre, znowu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne