Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.10.2015 21:20

aha, dzięki, nie potrzebuję większych miast, więc nawet Novalja styknie ze dwa razy pochodzić, po drugiej stronie słońca oczywiście
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 05.10.2015 13:59

Te ........."Pagowy szefie" ja sem wlazł poczytać i popaczeć na klasyk i a tam zakaz wjazdu na fotkach. :oczko_usmiech:

...........a i powiedzcie mnie gdzie mam jechać , Metajna mnie się nie widzi :roll: .... plaża i more chyba do dupy po fotkach , Mandre ....hmmm.....czy Novalija ?

A może co innego , byle jedna konoba stała , lodziarz , woda lazur była :mrgreen: i bez CocoJambo? :oczko_usmiech:
Dalmacja już mnie się znudziła powoli....... :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.10.2015 14:12

Jak to plaża i morze do dupy????? 8O 8O 8O 8O
no wiesz .... :roll:
patrzysz na stare fotki jakieś .... potem Ani zaczął ładne robić :)

A z tych dwóch - to do Novalji to se na lans i zakupy jedź, Mandre bierz wczasowo, skoro Ci się nie chce na Rucicę ani na Beretnicę iść ... :?
:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.10.2015 14:19

maniust napisał(a):Te ........."Pagowy szefie" ja sem wlazł poczytać i popaczeć na klasyk i a tam zakaz wjazdu na fotkach.

Dziwne....... :?

maniust napisał(a):...........a i powiedzcie mnie gdzie mam jechać , Metajna mnie się nie widzi :roll: .... plaża do dupy , Mandre ....hmmm.....czy Novalija ?

Nikt nie mówił, że pod apartmanem będziesz miał fajną plażę...trzeba trochę doope ruszyć. :mrgreen:
Z tych dwóch?
Jak masz ochotę łazić wśród drących japę italiańców to Novalja.
A jak nie to...Mandre. :D
A jeżeli po sezonie ( bo tak chyba chcesz jechać), to ja bym po prostu podjechał, zobaczył i jedną i drugą i......sam wybrał co najlepsze.
Po sezonie hord zdecydowanie mniej, więc nie będziesz się musiał w "Novalisie" potykać o...makaron. :roll:
maniust napisał(a):A może co innego , byle jedna konoba stała , lodziarz , woda lazur była :mrgreen: i bez CocoJambo? :oczko_usmiech:

W Metajnie masz dwie. :mrgreen:

Zbyt wielkiego wyboru tam nie masz......Pag?
Ja jakoś nie przepadam, ale rozumiem, że komuś może się podobać.

Nie rób tylko jednego.....nie jedź do Starej Novalji. :roll:
Ostatnio edytowano 06.10.2015 11:23 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 05.10.2015 14:26

Sorry szefie i vice szefowo mnie się poje......o , bo miałem na myśli Mandre i tą fotkę szefa :oops:

Obrazek

Szału tu nima , więc chyba Mandre odpada. :roll:

To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......? :mrgreen:

Zresztą .......na pewno wrzesień i będzie jak mówisz maurycy, się podjedzie ......się zobaczy. :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.10.2015 14:29

maniust napisał(a):Sorry szefie i vice szefowo mnie się poje......o , bo miałem na myśli Mandre i tą fotkę szefa :oops:

No więc widzisz, że Ani już takich fotek nie robi ;) :)

maniust napisał(a):Szału tu nima , więc chyba Mandre odpada. :roll:

coś tam jest ładnego :) zachody słońca :)

maniust napisał(a):To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......? :mrgreen:

Myślisz, że jakby było inaczej, to byśmy tam jeździli?? :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.10.2015 14:34

maniust napisał(a):To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......? :mrgreen:
Zresztą .......na pewno wrzesień i będzie jak mówisz maurycy, się podjedzie ......się zobaczy. :)

Wieś jak wieś. :mrgreen:
Po sezonie to tam już chyba tylko Ryśkowy Ivan siedzi na brzegu.... :lol:
Ale najbliżej masz stamtąd na Rucicę, Beretnicę czy Zubavę ( to ta plaża za winklem w relacji).
Mnie w Mandre d....nie urwało (nawet na Girenicy), choć w sumie byłem tam tyle co widzisz na tym zdjęciu....

Te miejscowości dzieli raptem pewnie jakieś 10-15 km, więc spokojnie se możesz obskoczyć po przyjeździe...
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 05.10.2015 20:08

BTW, jakie jest Wasze zdanie o Šimuni?... Bo osobiście nie dotarłam, a jakoś tak nikt nie wspomina...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 05.10.2015 20:16

marosmaro napisał(a):"Rysio" co do sprzętu to się zgadza też nie popieram sandałowiczów na tych ostrych skałach. Sporo pochodziłem w tym roku po Pagu i wiem jak to wygląda. Też miałem okazję widzieć uśmiechniętych ludzi w sandałach.

Są różne sandały :) My zdobywaliśmy sv Vida w sandałach spd :) Rowery zostały w krzakach na dole :) i bezczelnie w skarpetach więc buractwo według purystów czystej wody :mrgreen:
IMG_0237-crop.JPG
Ostatnio edytowano 05.10.2015 20:21 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 05.10.2015 20:19

anakin napisał(a):(...) W Metajnie masz dwie. :mrgreen: (...)
Od 8 września jedną zamknęli, a w drugiej zasadniczo ograniczyli menü.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.10.2015 20:23

boboo napisał(a):
anakin napisał(a):(...) W Metajnie masz dwie. :mrgreen: (...)
Od 8 września jedną zamknęli, a w drugiej zasadniczo ograniczyli menü.

Mówiłem o sezonie.

Czyli we wrześniu Maniek michy tam nie dostaniesz. :wink:

bluesman napisał(a):bezczelnie w skarpetach więc buractwo według purystów czystej wody :mrgreen:

Oj, tam zaraz buractwo....... :roll: :lol:
Ale rękawiczki z Pokemonami pierwyj sort. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 05.10.2015 20:31 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.10.2015 20:24

anakin napisał(a):Czyli we wrześniu Maniek michy tam nie dostaniesz. :wink:

Maniek dba o linię - więc to tylko plus ;)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 05.10.2015 20:36

No nie róbcie se jaj 8O , linia ....linią , ale żryć coś trzeba , nie po to cały rok klepie piątaki , by wieść kartofle do Cro , czy bułki tam wpidalać. 8O
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.10.2015 20:40

maniust napisał(a):No nie róbcie se jaj 8O , linia ....linią , ale żryć coś trzeba , nie po to cały rok klepie piątaki , by wieść kartofle do Cro , czy bułki tam wpidalać. 8O

boboo napisał(a):Od 8 września jedną zamknęli, a w drugiej zasadniczo ograniczyli menü.

no nie rób scen Maniek :roll: .... kawior musisz mieć ??? :roll:
:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.10.2015 20:41

Se kupisz toruńską z musztardą na Zrce. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 203
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone