maniust napisał(a):Te ........."Pagowy szefie" ja sem wlazł poczytać i popaczeć na klasyk i a tam zakaz wjazdu na fotkach.
maniust napisał(a):...........a i powiedzcie mnie gdzie mam jechać , Metajna mnie się nie widzi .... plaża do dupy , Mandre ....hmmm.....czy Novalija ?
maniust napisał(a):A może co innego , byle jedna konoba stała , lodziarz , woda lazur była i bez CocoJambo?
maniust napisał(a):Sorry szefie i vice szefowo mnie się poje......o , bo miałem na myśli Mandre i tą fotkę szefa
maniust napisał(a):Szału tu nima , więc chyba Mandre odpada.
maniust napisał(a):To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......?
maniust napisał(a):To mówicie że Metajna na wczasowanie warta grzechu.......?
Zresztą .......na pewno wrzesień i będzie jak mówisz maurycy, się podjedzie ......się zobaczy.
marosmaro napisał(a):"Rysio" co do sprzętu to się zgadza też nie popieram sandałowiczów na tych ostrych skałach. Sporo pochodziłem w tym roku po Pagu i wiem jak to wygląda. Też miałem okazję widzieć uśmiechniętych ludzi w sandałach.
boboo napisał(a):Od 8 września jedną zamknęli, a w drugiej zasadniczo ograniczyli menü.anakin napisał(a):(...) W Metajnie masz dwie. (...)
bluesman napisał(a):bezczelnie w skarpetach więc buractwo według purystów czystej wody
maniust napisał(a):No nie róbcie se jaj , linia ....linią , ale żryć coś trzeba , nie po to cały rok klepie piątaki , by wieść kartofle do Cro , czy bułki tam wpidalać.
boboo napisał(a):Od 8 września jedną zamknęli, a w drugiej zasadniczo ograniczyli menü.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne