Andzia* napisał(a):Kurcze, a mi się wkradł błąd karty pamięci i większość zdjęć z Pagu poszło się ryp.... no chyba, że uda mi się odzyskać, ale pierwsza próba nieudana Dobrze, że był drugi aparat pod ręką
Andzia* napisał(a):Kurcze, a mi się wkradł błąd karty pamięci i większość zdjęć z Pagu poszło się ryp.... no chyba, że uda mi się odzyskać, ale pierwsza próba nieudana Dobrze, że był drugi aparat pod ręką
Bea.ta napisał(a):Najważniejsze, że się udało - bo ból jest straszny
Andzia* napisał(a):Oj straszny..... straszny - dobrze, że nie posłuchałam męża i nie formatowałam karty - miałam nadzieję, że się uda, a podobno nadzieja matką głupich - no cóż - niech będzie - cierpliwość popłaca
Andzia* napisał(a):Dziękuję dziewczyny za rady . Udało się - nawet bez pomocy programu. Być może karta sobie odpoczęła i gdy wczoraj załadowałam do kompa - zanim pobrałam program do odzyskiwania danych komputer odczytał kartę i zdjęcia - niestety kilka ostatnich nie mogę otworzyć- uszkodzony plik
Tak więc pobrałam jeszcze program (dzięki Agawa za link- właśnie ten program miałam już obczajony i dokładnie tę stronę internetową) i krok po kroku robiłam tak jak w instrukcji. Kiedy przeszłam do 5 kroku niestety nie wiem co ten program porobił, ale zamiast plików jpg miałam wyrzucone jakieś nieznane mi foldery, dałam sobie spokój.
Może jeszcze się pobawię .....
Bea.ta napisał(a):Agawa. napisał(a):W razie czego warto mieć ten program w zanadrzu bo licho nie śpi - zwłaszcza na (w) Pagu - skoro obydwu nam uszkodziły się zdjęcia
No przecież byłaś ostrzegana
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne