Hejka !
Zrobione...jest już dostępna karta Klubu Miłośników Wyspy Pag - wiadomo proszę Was o wyrozumiałość, czasu było mało na załatwianie różnych formalności itp, ale myślę że się spodoba graficznie . Można ją pobrać, wydrukować, zgiąć w/g linii i używać jeżeli uznacie to za stosowne.
Jest też na odwrocie karty, miejsce na Imię i Nazwisko szanownego członka klubu, proszę je tam już ręcznie umieścić.
Zapisałem też w linku kto i jakie daje zniżki na dzień dzisiejszy
link do karty: Karta KMWP
----------------------------
Oczywiście zrobiona została także zawieszka/naklejka na drzwi informująca iż dany lokal akceptuje naszą karte. I tu już musiałem pomyśleć o logo klubu i jego kształcie ( i znowu czas naglił...) myślę że się spodoba
Wygląda to tak:
Jeżeli ktoś reflektuje i podoba mu się tymczasowe logo klubowe to może sobie sciągnąć wersje do zamieszczania na koszulce, samochodzie, łodzi, rowerze ( logo bez tła )
link do loga -Klik
Wiadomo, lista lokali akceptujących naszą kartę klubową będzie rosła ( mam taką nadzieję ) z czasem.
Osobiście w sierpniu jestem na wyspie z rodziną, to i może uda nam się terytorialnie zasięg karty powiększyć (Metajna, Vlasici, Novalia...), ale to zależy od zainteresowania.
Pozdrawiam
Grzegorz