W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zasiadam i ja w czytelni jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to postawie swoje stopy na wyspie w dniu 14 lipca 2012 roku . A więc każda wiadomość bezcenna
Mój pierwszy pobyt w Chorwacji to miasto Pag. Po 10 latach taka podróż sentymentalna - znowu Pag. Nawiasem mówiąc to jedyne miejsce w Chorwacji, gdzie przebywałem dwukrotnie.
I ja też był... I sera w Kolan nakupił... i teraz wraca... tzn w lipcu... i chcę być wyższy rangą jako sentymentalny powrotnik... i też naskrobał... i wraca... już nie dziewice chociaż nie... 3 dziewice będą... ale jak sera nakupią, most zobaczą to im ta choroba zniknie...
Mam paszport... taki czerwony... i niebieski... polsatu... na legitymację członkowską się nada...
Osiem dziewic i prawiczków w wyprawie na Pag
Moja przygoda z Chorwacją również zaczęła się na PAGU 12-13 lat temu Bardzo mile wspominam pobyt w tym ciekawym zakątku Chorwacji , wtedy aby dojechać na Pag trzeba było bardzo długo jechać stara drogą / nie było autostrady / za wyjątkiem kawałka płatnego po długiej podróżny 3 szybkie Rakiji na przywitanie od gospodarzy i po człowieku