Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.08.2015 18:34

JackDaniels;) napisał(a):To ja też wróciłem z Pagu jak by co :P chciałbym przy okazji podziękować wszystkim miłośnikom wyspy za udzielone wskazówki, rady i porady :P
Byłem, widziałem! wróciliśmy wszyscy cholernie zadowoleni :D

Czyli ... przepadliście ;)

JackDaniels;) napisał(a):Jak to koleżanka Bea.ta napisała Pag się kocha, albo nienawidzi :roll: myśmy pokochali :wink:

się wzruszyłam okrutnie, że ktoś mnie czyta i zapamiętuje :wink:

JackDaniels;) napisał(a):epraszam miałem dodać tylko dwa zdjęcia, ale jakoś tak wyszło :P
pozdrawiam Daniel :papa:

Masz super zdjęcia - dawaj jeszcze lub pisz relację a Ani Cię wklei na pierwszą stronę ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.08.2015 19:18

JackDaniels;) napisał(a):To ja też wróciłem z Pagu jak by co :P chciałbym przy okazji podziękować wszystkim miłośnikom wyspy za udzielone wskazówki, rady i porady :P
Byłem, widziałem! wróciliśmy wszyscy cholernie zadowoleni :D

I teraz już nic nie będzie takie samo............ :mrgreen:
marcin_wawa85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_wawa85 » 29.08.2015 20:30

patrze, przeglądam i juz nie moge sie doczekac.. jeszcze tylko 9 dni i bede na miejscu.... super fotki Jack :D
pozdro :hut:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.08.2015 17:13

A my od dziś przez dwa tygodnie taki widok z tarasu :D

metajna_app_view.jpg.jpg
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.08.2015 17:45

boboo napisał(a):A my od dziś przez dwa tygodnie taki widok z tarasu :D

Pięknie. :)
I nawet jednego rumuno-francuza widać z tarasu... :wink:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.08.2015 17:58

a w nim jedna Rosjanka, jeden Polak, jeden Francuz i jeden Japończyk 8)
jolcix
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolcix » 30.08.2015 18:00

Metajna?

zazdroszczę :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.08.2015 18:11

boboo napisał(a):a w nim jedna Rosjanka, jeden Polak, jeden Francuz i jeden Japończyk 8)

8O 8O 8O
ale multi-culti :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.08.2015 18:28

Ale masz fajny widok :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 30.08.2015 18:43

JackDaniels;) napisał(a):
Mikromir napisał(a):Daniel, fotki zacne, aż się proszą o zamieszczenie w jakiejś relacyjce... :wink:

A plan na najbliższe lata też interesujący... :oczko_usmiech:

Może pierwszą moją relacyjkę w końcu skrobnę, w długie zimowe wieczory :wink:

zdjęcia masz rewelacyjne, takie przestrzenne, więc grzech gdyby nie było relacji
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.08.2015 18:57

Co do księżycowego krajobrazu, to nie jest on tak do końca księżycowy. Zmierzchem, z każdą minutą staje się coraz bardziej marsjański. Czerwony. Zobaczymy jak będzie jutro o świcie. Mam nadzieję, że dalej Kosmos :hut:

"Multi-culti" ? :D
Rosjanka: Olga, moja żona
Polak: ja
Francuz: Zodiac
Japończyk: Suzuki
:lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.08.2015 19:13

boboo napisał(a):Co do księżycowego krajobrazu, to nie jest on tak do końca księżycowy. Zmierzchem, z każdą minutą staje się coraz bardziej marsjański. Czerwony. Zobaczymy jak będzie jutro o świcie. Mam nadzieję, że dalej Kosmos :hut:

Wiarę miej - będzie jeszcze piękniej :)
A jakby Ci się chciało wcześnie rano wyjść na taras jak wstaje słońce a latarnie po drugiej stronie jeszcze są załączone ... bajka ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2015 19:22

Widok pierwyj sort. :mrgreen:
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.08.2015 21:02

a teraz to jeszcze tylko:
"hello darkness my old friend, i've come to talk with you again..."
i spać.
jednak mam paręset km za sobą.

Już świta. Lekka mgiełka i brak wiatru.
Odbicia latarni na lustrze wody nie dłuższe niż dwa maszty tych latarni. Księżyc pomaga jak może w tej iluminacji bo jest w pełni. Ta mgiełka tylko delikatnie psuje widok za 100 punktów.

metajna_swit.jpg

metajna_swit_02.jpg

A o 5:50 z gracją 1-cylindrowego traktorka jakaś nieoświetlona łódeczka pociągnęła na wolnych obrotach w stronę Pagu.

Za jakość zdjęć przepraszam, ale to tylko tablet. Normalny aparat ma Olga, ale ona jeszcze śpi, a ja się na nim niewystarczająco znam.
michalagata
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalagata » 31.08.2015 13:34

Witajcie, chyba już czas na wstępne planowanie wyjazdu w 2016 :) więc po trzykrotnym urlopie na Istrii ( Novigrad, Pula, Medveja ) i tegorocznym na KRK ( Punat ) trzymając się zasady że każdy wyjazd do Chorwacji to inne miejsce, to właśnie PAG jest najpoważniejszym kandydatem na wyjazd w 2016.
Wstępnie wytypowaliśmy Novalje i Mandre na zakotwiczenie, czy możecie napisać coś więcej o tych miejscowościach ? Jak jest z życiem wieczornym, jest gdzie wyjść wieczorem do restauracji na kolację lub poprostu na pizze i piwo ? zaznaczę że nie interesuję nas codzienna wizyta na Zrce :) chodzi o to żeby było gdzie wyjśc na wieczorny spacer, a przy okazji będzie gdzie wypić piwo lub drinka bez imprezowania do późnych godzin nocnych.

No i oczywiście namiary na dobre i sprawdzone kwatery, jeśli macie to poproszę na PW :)

Z góry dziękuję za wszytkie informacje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 193
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone