anakin napisał(a):W pierwszej połowie sierpnia to bym się raczej na "ciemno" nie nastawiał, a i na korespondencję mailową może już być trochę późno.
W Pagu masz agencję, więc w ostateczności możesz się zwrócić do nich.
anakin napisał(a):sztefen napisał(a): Orientuję się czy między miejscowością Zubovici a Zrce kursują jakieś busy ? Poozdrawiam
Nie kursują.
Albo spacer albo wpław.....
Rysio napisał(a):Cyganisz. Kursują. Normalny autobus jeździ od Metajny na Zrce. Jakoś w okolicach 19 -20. Pełny wypindrzonej dzieciarni w szczególności słoweńskiej i włoskiej. W drugą stronę to nie wiem bo śpię
Crolove1 napisał(a):Wybieram się po raz 7 do Chorwacji i kusi Pag, zależy mi na miejscowości z ładną plażą, bo nie chcemy dojeżdżać samochodem codziennie na plaże. Przeglądam zdjęcia z Pagu i zdaje się, że całkiem fajne plaże ma Mandre, ale tutaj pojawia się moje pytanie czy jest na nich trochę "naturalnego" cienia, jakieś drzewka?
anakin napisał(a):Aczkolwiek wątpię w Twoje widzenie koło 20.00.
Rysio napisał(a):Jak muszę po paliwo jechać albo po coś do Novalisa to widzę, bo muszę autem jechać. Wtedy się pilnuję żeby mieć poniżej 2° więc widzę. Jako że w dzień za ciepło to do auta dopiero wieczorem wsiadam i często przez wieś właśnie za tym busem się trza tłuc
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne