fasi napisał(a):Podczas tegorocznego wyjazdu skoczyliśmy na 1 dzień na Pag, żeby zobaczyć co i jak i.... już wiem, gdzie chciałbym spędzić kolejne wakacje w Cro
przemo99 napisał(a):Jak byłem stały chyba 4 łódki z daszkami i ludzi było porównywalnie do Rucicy:) Myślałem że będzie tam taka pustka jak w ciężko dostępnych zatoczkach A tu tyle drałowania przez piękne góry i kilkadziesiąt osób na plaży
anakin napisał(a):fasi napisał(a):Podczas tegorocznego wyjazdu skoczyliśmy na 1 dzień na Pag, żeby zobaczyć co i jak i.... już wiem, gdzie chciałbym spędzić kolejne wakacje w Cro
Eno, nie gadaj............
Ani tam tunelem się nie przejedziesz........ani wina nie ożłopiesz......
Foczych półek też nie uświadczysz na plażach.......
Strata czasu.
przemo99 napisał(a):subim napisał(a):borsalino4 napisał(a): Beretnica nieosiągalna niestety jeszcze ....
Mi tam się Rucicy bardziej podobało. Beretnice atakują wycieczki, jak tam doczłapałem stało parę łódek i ogólne wrażenie było średnie. Na szczęście widoki po drodze wszystko zrównoważyły
Bea.ta napisał(a):przemo99 napisał(a):Jak byłem stały chyba 4 łódki z daszkami i ludzi było porównywalnie do Rucicy:) Myślałem że będzie tam taka pustka jak w ciężko dostępnych zatoczkach A tu tyle drałowania przez piękne góry i kilkadziesiąt osób na plaży
Przez wszystkie pobyty nie było razem tyle ludzi co połowa Rucicy, coś ściemniasz albo plaże Ci się pomyliły
przemo99 napisał(a):Jak byliśmy na rucicy było pusto, kilkadziesiąt osób i pusta plaża, ale ty wiesz lepiej Może poprostu na rucicy było mniej osób niż zwykle?
Nie rozumiem czemu miałbym ściemniać? Mitomania jest mi obca Subiektywna opinia i koniec tematu.
Na rucicy było fajniej i tyle