Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 21.07.2015 13:18

Jak byłem stały chyba 4 łódki z daszkami i ludzi było porównywalnie do Rucicy:) Myślałem że będzie tam taka pustka jak w ciężko dostępnych zatoczkach :mrgreen: A tu tyle drałowania przez piękne góry i kilkadziesiąt osób na plaży 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.07.2015 13:20

fasi napisał(a):Podczas tegorocznego wyjazdu skoczyliśmy na 1 dzień na Pag, żeby zobaczyć co i jak i.... już wiem, gdzie chciałbym spędzić kolejne wakacje w Cro :)

Eno, nie gadaj............ 8O
Ani tam tunelem się nie przejedziesz........ani wina nie ożłopiesz...... :roll:
Foczych półek też nie uświadczysz na plażach....... :?
Strata czasu. :roll:
:mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.07.2015 13:22

przemo99 napisał(a):Jak byłem stały chyba 4 łódki z daszkami i ludzi było porównywalnie do Rucicy:) Myślałem że będzie tam taka pustka jak w ciężko dostępnych zatoczkach :mrgreen: A tu tyle drałowania przez piękne góry i kilkadziesiąt osób na plaży 8O

Przez wszystkie pobyty nie było razem tyle ludzi co połowa Rucicy, coś ściemniasz albo plaże Ci się pomyliły :)
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 21.07.2015 13:41

anakin napisał(a):
fasi napisał(a):Podczas tegorocznego wyjazdu skoczyliśmy na 1 dzień na Pag, żeby zobaczyć co i jak i.... już wiem, gdzie chciałbym spędzić kolejne wakacje w Cro :)

Eno, nie gadaj............ 8O
Ani tam tunelem się nie przejedziesz........ani wina nie ożłopiesz...... :roll:
Foczych półek też nie uświadczysz na plażach....... :?
Strata czasu. :roll:
:mrgreen:

Planuję nakręcić swoją wersję lądowania Apollo 11 na księżycu ;)
Wina nie piję, Karlovacko chyba mają w sklepach...
No i zacną rakiję z tamtych ziem udało mi się skosztować za 75 kuna za 1,5 litera.
Pozdrav
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.07.2015 13:42

Bea.ta napisał(a):Przez wszystkie pobyty nie było razem tyle ludzi co połowa Rucicy, coś ściemniasz albo plaże Ci się pomyliły :)

Sie pewnie ożłopał tej wody co u góry ze skały wypływała.......
Widziałaś jak owce potem chodziły........ :?
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 21.07.2015 13:42

przemo99 napisał(a):
subim napisał(a):
borsalino4 napisał(a): Beretnica nieosiągalna niestety jeszcze ....

Mi tam się Rucicy bardziej podobało. Beretnice atakują wycieczki, jak tam doczłapałem stało parę łódek i ogólne wrażenie było średnie. Na szczęście widoki po drodze wszystko zrównoważyły 8O

co się będzie bardziej podobało to pewnie rzecz gustu :D bo my na Sv. Duha też często jeździmy, a tu chyba jako "4liternieurywającamiejscówka" jest wymieniana :mrgreen:
ale wypadałoby się w końcu na tą Beretnicę przejść - choćby dla widoków :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.07.2015 13:44

fasi napisał(a):Planuję nakręcić swoją wersję lądowania Apollo 11 na księżycu ;)

No do tego klimat jest. :mrgreen:
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 21.07.2015 13:46

Jakiś motocykiel enduro by się jeszcze przydał :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.07.2015 13:49

fasi napisał(a):Jakiś motocykiel enduro by się jeszcze przydał :D

Zważ , że kamieni tam nie brakuje........ :twisted:
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 21.07.2015 13:58

Bea.ta napisał(a):
przemo99 napisał(a):Jak byłem stały chyba 4 łódki z daszkami i ludzi było porównywalnie do Rucicy:) Myślałem że będzie tam taka pustka jak w ciężko dostępnych zatoczkach :mrgreen: A tu tyle drałowania przez piękne góry i kilkadziesiąt osób na plaży 8O

Przez wszystkie pobyty nie było razem tyle ludzi co połowa Rucicy, coś ściemniasz albo plaże Ci się pomyliły :)

Jak byliśmy na rucicy było pusto, kilkadziesiąt osób i pusta plaża, ale ty wiesz lepiej :? Może poprostu na rucicy było mniej osób niż zwykle?
Nie rozumiem czemu miałbym ściemniać? Mitomania jest mi obca :mrgreen: Subiektywna opinia i koniec tematu.

Na rucicy było fajniej i tyle :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.07.2015 14:02

przemo99 napisał(a):Jak byliśmy na rucicy było pusto, kilkadziesiąt osób i pusta plaża, ale ty wiesz lepiej :? Może poprostu na rucicy było mniej osób niż zwykle?
Nie rozumiem czemu miałbym ściemniać? Mitomania jest mi obca :mrgreen: Subiektywna opinia i koniec tematu.

Na rucicy było fajniej i tyle :D

Wiem lepiej jak było, w czasie kiedy ja tam bywałam i to nie raz :)
nie chce mi się teraz szukać ale zdarzało się, że tylko nasza ekipa tam była ..... co najwyżej jakaś zabłąkana rodzinka.
Rucica pusta bywała wieczorami lub późnym popołudniem bardzo późnym.
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 21.07.2015 14:13

U nas było inaczej, ale to był początek lipca. To że jedna rodzinka na plaży to jak najbardziej realne, fajnie:) Mieliśmy tak na dzikiej plaży za Pagiem na przeciw Bosany (po drugiej stronie zatoki).
cyzman1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cyzman1 » 21.07.2015 15:39

Witam wszystkich, pierwszy raz tu piszę.
Właśnie jestem na campingu Strasko - z tego co mi mówiono najlepszy camping na wyspie.
Chcę to potwierdzić. Jest super. To raj dla i dzieci, i dla dorosłych. Animatorzy są genialni, a dla ludzi wiele atrakcji. Fitness, joga, zumba. Tylko cieszyć się z urlopu :).
KaroCzer
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KaroCzer » 22.07.2015 09:12

Witajcie !

Poszukuję namiarów na prywatne kwatery na wyspie Pag najchętniej w Pag (jedziemy z dwójką dzieci 2 i 6 lat)
Decyzja została podjęta w ostatniej chwili, urlop w pierwszej połowie sierpnia, więc wiadomo że problem ze znalezieniem czegoś przez internet. Jechać w ciemno trochę się obawiam, Jesteście ostatnią deską ratunku jeśli się nie uda..najwyżej zaryzykujemy :)

Z góry dziękuję za wszelkie pomocne namiary.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.07.2015 14:14

W pierwszej połowie sierpnia to bym się raczej na "ciemno" nie nastawiał, a i na korespondencję mailową może już być trochę późno.
W Pagu masz agencję, więc w ostateczności możesz się zwrócić do nich.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 182
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone