anakin napisał(a):Bo w sobotę panie, to się mostem jedzie.
Pisalem to jako przestroga dla tych ktozy jada tam .
Ja juz po wczasach , bylo super .
beata30 napisał(a):Witam
mam pytanie czy na wyspę Pag trzeba jechać promem? Czy tam jest tylko most?
beata30 napisał(a): Mam do wyboru Pag lub Sukosan. o polecacie?
borsalino4 napisał(a):Witam,
Mostem lepiej jezeli sie jedzie do Pagu, chociaz do Novalji tez bym jechal mostem bo lubie popatrzec na widoki
Polecam miasto Pag dla rodzin z dziecmi
Jestem tu do czwartku
Plaza miejska fajna bez tloku (moje porownanie z ub rokiem z Baska na Krk) i niedaleko na plaze do Bosany
Wczoraj zobaczylem Rucice -cudo
boboo napisał(a):Drugie ważne pytanie:
gdzie w Metajnie albo jej okolicach dostępnych łódką, można zjeść śniadanko już o 7:00.
Jestem wszystkożerny ze wskazaniem na mięso, więc ideałem byłby Burek
borsalino4 napisał(a): Wczoraj zobaczylem Rucice -cudo
subim napisał(a):borsalino4 napisał(a): Beretnica nieosiągalna niestety jeszcze ....
przemo99 napisał(a):Mi tam się Rucicy bardziej podobało. Beretnice atakują wycieczki, jak tam doczłapałem stało parę łódek i ogólne wrażenie było średnie. Na szczęście widoki po drodze wszystko zrównoważyły
marcin_wawa85 napisał(a):I ja dorzucę swoje 5 groszy
Na Pag wybieram się 7 września z Warszawy ok godziny 16-17. Planowana trasa może nie najpopularniejsza ale jakoś tak mi, patrząc na mapę, najbardziej odpowiada tj. W-wa>Żywiec>Zwadroń>Żylina>Szekesfehervar>Zagrzeb>Pag
Przewidywany czas jazdy z postojami na jedzonko i inne takie to około 17h, nie śpiesząc się oczywiście, w końcu na wakacje które są również podróżą poślubną trzeba dojechać cało i zdrowo. Według map wujka gogla odległośc niecałe 1350km.
Może ktoś z szanownych forumowiczów testował już taki wariant trasy?
Pozdrawiam.
boboo napisał(a):Jaka jest szansa zakupienia winiety na łódkę w takim dniu tygodnia, jak niedziela, w Novalji?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne