borsalino4 napisał(a):czy jest tam tak beznadziejnie ze nikt juz tam nie jezdzi?
borsalino4 napisał(a):To co - pusto w tym roku na Pagu, nikomu pisac sie nie chce czy jest tam tak beznadziejnie ze nikt juz tam nie jezdzi? ja z rodzina i znajomymi ruszam 13 lipca z Olsztyna do Pagu na Pag. Gdyby byly jakies pytania odpowiem
Bea.ta napisał(a):przemo99 napisał(a):no beznadziejnie zimna i brudna woda, ohydne jedzenie i ostatnio dużo pada. Wiem co mówię wróciłem dzisiaj w nocy
Czyli - nic się nie zmieniło
CroAna napisał(a):I jeszcze coś przy okazji -może mnie kto oswieci, bo nie chcę w ciemno nabijać kolorów te dopiero co trzaskalam u Istrii
Poszukuję wiedzy nt rejsu z Lun do Rabu. I nie chodzi mi o połączenie Maslina brodica, a o takie,które w określone dni wypływało z Lun o 19,a wracało o 24.widzialam te ofertę w zeszłym roku, ale niestety nie trafiłam w dzień. Przez rok zapomniało mi się, a i coś mogło ulec zmianie. Czy ktoś coś wie nt?
Bea.ta napisał(a):CroAna napisał(a):I jeszcze coś przy okazji -może mnie kto oswieci, bo nie chcę w ciemno nabijać kolorów te dopiero co trzaskalam u Istrii
Poszukuję wiedzy nt rejsu z Lun do Rabu. I nie chodzi mi o połączenie Maslina brodica, a o takie,które w określone dni wypływało z Lun o 19,a wracało o 24.widzialam te ofertę w zeszłym roku, ale niestety nie trafiłam w dzień. Przez rok zapomniało mi się, a i coś mogło ulec zmianie. Czy ktoś coś wie nt?
Zupełnie nie kojarzę, ostatnia Maslina wracała o 17tej z Rabu .....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne