Tutaj naprawdę jest wszystko.
Wystarczy poczytać.
przemo99 napisał(a):Wszystkie znaki na naszym zachmurzonym niebie wskazują na to że będziemy bardzo wcześnie rano w sobotę na Pagu. Myślę że ok 6 AM. Chcielibyśmy coś zwiedzić ponieważ apart będzie przygotowany dopiero na 12.
Co proponujecie rozważam Zadar, Nin lub coś na Pagu. Dotychczas nie bywałem w tych rejonach.
Myślałem też o wyspie Vir warto tam jechać? To chyba niezbyt duża wyspa?
Bea.ta napisał(a):
Ja bym poszła na kawę, zjadła śniadanie, zobaczyła Pag wcześnie rano i zaliczyła pierwszą kąpiel w Jadranie
Samochód najlepiej już pod apartmanem zostawić i luzik chyba, że chcesz zaliczyć zwiedzanie po nocnej jeździe z zapakowanym w cały dobytek samochodem, gdzieś na parkingu
przemo99 napisał(a):Niestety w tym roku mamy tylko 7dni żeby się cro nacieszyć (no może coś jeszcze we wrześniu ale .. ciiichooo )
Na tą chwilę mamy 7dni i chciałbym sporo zobaczyć. Dlatego rozważam nawet zwiedzanie z pełnym bagażnikiem, przecież nikt nie będzie wiedział że tam cały dobytek
A czy w mieście Pag można gdzieś zjeść śniadanie wcześnie rano?
anakin napisał(a):Jedź do Obrovaca zobaczyć kanion, potem do Ninu i już będziesz miał 12-stą.
gusia-s napisał(a):anakin napisał(a):Jedź do Obrovaca zobaczyć kanion, potem do Ninu i już będziesz miał 12-stą.
Ale tak tłuc się dalej w aucie po nocnej jeździe?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne