Chodzi o ten zakręt:
https://www.google.pl/maps/@44.505832,1 ... e0!6m1!1e1
na zdjęciu jest teraz pusto, ale jak osiołki zaparkują tam samochody, możesz być zmuszony "składać" się na dwa razy, a przed maską jakieś 10 m ostro w dół...
Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
Rysio napisał(a):Dla niezmarynizowanych powiedziałbym że Zubovici może się okazać lepsze od Metajny, bo tam plaża jest a w Metajnie to co jest trudno plażą nazwać. Jak już to trzeba się za górkę wybrać na Rucicę. Często w Zubovici bywam na lodach i mrożonej kawie w knajpce na plaży
Rysio napisał(a):Dla niezmarynizowanych powiedziałbym że Zubovici może się okazać lepsze od Metajny, bo tam plaża jest a w Metajnie to co jest trudno plażą nazwać. Jak już to trzeba się za górkę wybrać na Rucicę. Często w Zubovici bywam na lodach i mrożonej kawie w knajpce na plaży
Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
Piter_M napisał(a):Andzia* napisał(a): Co sądzicie o Zubovici ?
Bardzo ładna wioska, zdecydowanie polecam.
"Kamiennego domu" nie znam ale przez Zubovići kilkanaście razy przejeżdżaliśmy bo mieszkaliśmy w Metajnie.
Myślę, że z Zubovici bylibyśmy tak samo zadowolenie jak z Metajny.
rafalisko30 napisał(a):Piter_M napisał(a):Andzia* napisał(a):
Andzia, będę tydzień wypoczywał w Zubovici od 8 sierpnia w App. Marija, czytałem że to kompletne zadupie, czyli coś co lubię. Tam po prostu musi być fajnie, a jak już Rysio chwali tą miejscowość, to coś musi być na rzeczy
anakin napisał(a):Andzia* napisał(a):
Do tej plaży najlepiej iść tą ścieżką widoczną na zdjęciu.
Prowadzi tam co prawda droga, ale samochodem innym niż terenowy nie polecam.
Nie wiem gdzie misy olejowe na Pagu naprawiają...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne