Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.06.2012 20:19

Jurek napisał(a):Jeszcze trzy duże trójkąty posiadam :lol:
Wpadniecie? Popić jeszcze jest czym :lol:

Jurek :)
litości :)
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 24.06.2012 20:29

BeJur napisał(a):
sviva napisał(a):Jeszcze 20 dni i znowu nawiedzę Pag... Byłem, teraz wracam, i pewnie jeszcze kiedyś pojadę...;)

Zbieram zapisy na Paski Sir...;) Ktoś chętny??:D Idealny na ozdobę telewizora...;D

A gdzie jedziesz???? w jakieś konkretne miejsce? czy tak ... dookoła?
Nie zapominaj, że na tym serze dobrze się śpi :)

Jedziemy do mieściny Caska (z plażą o tej samej nazwie). Wiocha z 5 drzwiami na krzyż... Ale gospodarz zapewnił że syr będzie...;D
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 24.06.2012 20:31

kamil1929 napisał(a):
sviva napisał(a):Jeszcze 20 dni i znowu nawiedzę Pag... Byłem, teraz wracam, i pewnie jeszcze kiedyś pojadę...;)

Zbieram zapisy na Paski Sir...;) Ktoś chętny??:D Idealny na ozdobę telewizora...;D

To kup mi tego sera bo od dwoch tygodni tylko goude wpie....a ten syr z Pagu dobry :wink:

Gouda jak gouda... Ja jak teściowej powiedziałem, że jedziemy do Chorwacji sera spróbować to mi na następny dzień na obiad twarogu narobiła żebyśmy się nie musieli po świecie tułać....;d
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.06.2012 20:34

sviva napisał(a):
Jedziemy do mieściny Caska (z plażą o tej samej nazwie). Wiocha z 5 drzwiami na krzyż... Ale gospodarz zapewnił że syr będzie...;D

A...kiedy?
Tak z ciekawości... :wink:

sviva napisał(a):
Gouda jak gouda... Ja jak teściowej powiedziałem, że jedziemy do Chorwacji sera spróbować to mi na następny dzień na obiad twarogu narobiła żebyśmy się nie musieli po świecie tułać....;d

Twarogu to CI narobiła żeby Ci mordę zatkać.... :lol:

Próbowałeś kiedyś położyć na telewizorze..............twaróg :?: 8O

:wink:
Biegan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biegan » 24.06.2012 20:40

matej. napisał(a):My też w tym roku jedziemy pierwszy raz na Pag ( do Cro po raz 5) .
I pierwszy raz nie jedziemy w ciemno tylko z zarezerwowanym apartamentem przez agencje Perla :) .
Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje i wyspa mnie zauroczy jak inne rejony cro.

Witam wszystkich cromaniaków, właśnie się zarejestrowałam i jestem nowa, choć wiele tematów i wpisów śledzę już od jakiegoś czasu.
Dokładnie za tydzień jadę po raz 5 do Chorwacji, a 3 raz na wyspę Pag przez agencję Perla i nie mam zastrzeżeń, pani Beata jest bardzo pomocna i sympatyczna. Piszemy do niej czego konkretnie szukamy i podsyła nam różne ciekawe oferty.
Myślę że się nie rozczarujesz wyspą, ale zależy kto co lubi. My raczej unikamy głośnych i rozrywkowych miejsc, dlatego Pag jest dla nas ok.
Pozdrawiam
Agula81
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agula81 » 24.06.2012 20:51

Biegan napisał(a):
matej. napisał(a):My też w tym roku jedziemy pierwszy raz na Pag ( do Cro po raz 5) .
I pierwszy raz nie jedziemy w ciemno tylko z zarezerwowanym apartamentem przez agencje Perla :) .
Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje i wyspa mnie zauroczy jak inne rejony cro.

Witam wszystkich cromaniaków, właśnie się zarejestrowałam i jestem nowa, choć wiele tematów i wpisów śledzę już od jakiegoś czasu.
Dokładnie za tydzień jadę po raz 5 do Chorwacji, a 3 raz na wyspę Pag przez agencję Perla i nie mam zastrzeżeń, pani Beata jest bardzo pomocna i sympatyczna. Piszemy do niej czego konkretnie szukamy i podsyła nam różne ciekawe oferty.
Myślę że się nie rozczarujesz wyspą, ale zależy kto co lubi. My raczej unikamy głośnych i rozrywkowych miejsc, dlatego Pag jest dla nas ok.
Pozdrawiam

Witam jeszcze raz, wpisałam się przez pomyłkę z nicku męża :roll:
Ostatnio edytowano 24.06.2012 20:56 przez Agula81, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.06.2012 20:52

anakin napisał(a):Próbowałeś kiedyś położyć na telewizorze..............twaróg :?: 8O

:wink:

zapomniałeś dodać .... na 10 miesięcy :)
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 25.06.2012 06:32

anakin napisał(a):
sviva napisał(a):

A...kiedy?
Tak z ciekawości... :wink:

Od 14 do 22 lipca... więc pora się pakować...;D Także syr będzie z pierwszego tłoczenia...;)

Twarogu na tv nie próbowałem ale bigosem po pijaku już się rzucało...;P
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2012 07:55

sviva .... ale na tym Pagu to się kurtularnie zachowuj :roll:

:D
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 25.06.2012 12:08

No dobra. To wygląda na to, że przed Braczem zrobię jeszcze w tym roku Pag lub okolice. Mówicie, że gdzie warto zatrzymać się na parę dni (5,6), ani nie totalne zadupie ;) ani nie Zrce? ;)

A może jednak Rażanac? (Jacek S chyba był, ale na kampie). I z Rażanaca na piękne plaże Pagu pojeździć autem?

Matko, sam nie wiem heh, chyba jednak pojadę w ciemno :)
Ostatnio edytowano 25.06.2012 12:13 przez tony montana, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2012 12:12

tony montana napisał(a):Matko, sam nie wiem heh, chyba jednak pojadę w ciemno :)

jesteś pewnien? :roll: tam jest podobno .... strasznie :roll:

:)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 25.06.2012 12:13

BeJur napisał(a):
tony montana napisał(a):Matko, sam nie wiem heh, chyba jednak pojadę w ciemno :)

jesteś pewnien? :roll: tam jest podobno .... strasznie :roll:

:)

To mnie właśnie .... pociąga ... :) 8) 8O
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2012 12:15

tony montana napisał(a):To mnie właśnie .... pociąga ... :) 8) 8O

dziwne ... dzieci małe masz .... :roll:

:);):)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 25.06.2012 12:16

BeJur napisał(a):
tony montana napisał(a):To mnie właśnie .... pociąga ... :) 8) 8O

dziwne ... dzieci małe masz .... :roll:

:);):)

oj tam, nie demonizujmy ;)

Chcę po prostu zobaczyć te dziwne owce, kwiatki, cienie oraz Panią ... ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.06.2012 12:21

A kiedy planujesz?
Bo wiesz...............Pani to nie zawsze sie pokazuje. :?
No i nie wszystkim oczywiście.... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone