Jurek napisał(a):Jeszcze trzy duże trójkąty posiadam
Wpadniecie? Popić jeszcze jest czym
Jurek
litości
BeJur napisał(a):sviva napisał(a):Jeszcze 20 dni i znowu nawiedzę Pag... Byłem, teraz wracam, i pewnie jeszcze kiedyś pojadę...
Zbieram zapisy na Paski Sir... Ktoś chętny??:D Idealny na ozdobę telewizora...;D
A gdzie jedziesz???? w jakieś konkretne miejsce? czy tak ... dookoła?
Nie zapominaj, że na tym serze dobrze się śpi
kamil1929 napisał(a):sviva napisał(a):Jeszcze 20 dni i znowu nawiedzę Pag... Byłem, teraz wracam, i pewnie jeszcze kiedyś pojadę...
Zbieram zapisy na Paski Sir... Ktoś chętny??:D Idealny na ozdobę telewizora...;D
To kup mi tego sera bo od dwoch tygodni tylko goude wpie....a ten syr z Pagu dobry
sviva napisał(a):
Jedziemy do mieściny Caska (z plażą o tej samej nazwie). Wiocha z 5 drzwiami na krzyż... Ale gospodarz zapewnił że syr będzie...;D
sviva napisał(a):
Gouda jak gouda... Ja jak teściowej powiedziałem, że jedziemy do Chorwacji sera spróbować to mi na następny dzień na obiad twarogu narobiła żebyśmy się nie musieli po świecie tułać....;d
matej. napisał(a):My też w tym roku jedziemy pierwszy raz na Pag ( do Cro po raz 5) .
I pierwszy raz nie jedziemy w ciemno tylko z zarezerwowanym apartamentem przez agencje Perla .
Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje i wyspa mnie zauroczy jak inne rejony cro.
Biegan napisał(a):matej. napisał(a):My też w tym roku jedziemy pierwszy raz na Pag ( do Cro po raz 5) .
I pierwszy raz nie jedziemy w ciemno tylko z zarezerwowanym apartamentem przez agencje Perla .
Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje i wyspa mnie zauroczy jak inne rejony cro.
Witam wszystkich cromaniaków, właśnie się zarejestrowałam i jestem nowa, choć wiele tematów i wpisów śledzę już od jakiegoś czasu.
Dokładnie za tydzień jadę po raz 5 do Chorwacji, a 3 raz na wyspę Pag przez agencję Perla i nie mam zastrzeżeń, pani Beata jest bardzo pomocna i sympatyczna. Piszemy do niej czego konkretnie szukamy i podsyła nam różne ciekawe oferty.
Myślę że się nie rozczarujesz wyspą, ale zależy kto co lubi. My raczej unikamy głośnych i rozrywkowych miejsc, dlatego Pag jest dla nas ok.
Pozdrawiam
anakin napisał(a):sviva napisał(a):
Jedziemy do mieściny Caska (z plażą o tej samej nazwie). Wiocha z 5 drzwiami na krzyż... Ale gospodarz zapewnił że syr będzie...;D
A...kiedy?
Tak z ciekawości...
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):Matko, sam nie wiem heh, chyba jednak pojadę w ciemno
jesteś pewnien? tam jest podobno .... strasznie
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):To mnie właśnie .... pociąga ...
dziwne ... dzieci małe masz ....
;):)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne