Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.04.2015 13:58

1Jolusia napisał(a):Ps Teraz szukam apartamentu ale nie ma nic konkretnego same drogie zostaly... niestety nie wiedzielismy wczesniej kiedy urlop maz bedzie mial a teraz to juz prawie wszystkie zajete ma ktos sprawdzone? Dziekuje

Napiszę na przykładzie Metajny. Po tygodniu poszukiwań przez naszych gospodarzy kwatery na miejscu, więc szanse zarówno komunikacyjne jak i mobilne zdecydowanie wyższe znaleźli 1 (jeden) apartament na konkretny termin (2 tygodnie) w sierpniu wolny. Jest jeszcze imam slobodan apartman od 8.8. do 16.8.2015 ale to jest stan z 9 kwietnia, więc też nie wiem czy aktualny. Pewnie gdzieś przez agencje lub biura w Novalji czy Pagu się coś znajdzie, ale ceny raczej mało negocjowalne bywają.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.04.2015 14:03

Rysio napisał(a): Pewnie gdzieś przez agencje lub biura w Novalji czy Pagu się coś znajdzie, ale ceny raczej mało negocjowalne bywają.

Znaczy z kosmosu .... skoro to ... Księżyc ;)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 29.04.2015 15:01

1Jolusia napisał(a):Witam chcemy pojechac na wyspe Pag z 2 dziec 3 lata i 6 lat i mam pytanie odnosnie czy to mozliwe znalesc pokoj w takim terminie? ... I ktore plaze sa ladne tzn "dzikie" i kolo jakich miejscowosci sa?

Cześć.
Odbierz PW.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 29.04.2015 15:04

Rysio napisał(a):Napiszę na przykładzie Metajny. Po tygodniu poszukiwań przez naszych gospodarzy kwatery na miejscu, więc szanse zarówno komunikacyjne jak i mobilne zdecydowanie wyższe znaleźli 1 (jeden) apartament na konkretny termin (2 tygodnie) w sierpniu wolny.

Boście sobie za bardzo tę Metajnę rozreklamowali. :mrgreen: :wink:
ana89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ana89 » 29.04.2015 15:13

Witam wszystkich miłośników wyspy ;) Mój pierwszy raz z Chorwacją zaplanowałam właśnie na wyspie Pag stąd moje pytanie...Jak wyglądają ceny ?są wyższe niż w innych miejscowościach na lądzie ? Gdzie warto zjeść ? Dodam, że nocleg mamy w mieście Pag od strony Bosany.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.04.2015 15:23

Mikromir napisał(a):Boście sobie za bardzo tę Metajnę rozreklamowali. :mrgreen: :wink:

Ja bym powiedział że baza noclegowa nie przewyższa możliwości urlopowych tej wioski. Noclegi rezerwuję osobiście z rocznym wyprzedzeniem, więc mnie to rybka kiedy się wolne miejsca kończą :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2015 15:25

ana89 napisał(a):Witam wszystkich miłośników wyspy ;) Mój pierwszy raz z Chorwacją zaplanowałam właśnie na wyspie Pag stąd moje pytanie...Jak wyglądają ceny ?są wyższe niż w innych miejscowościach na lądzie ? Gdzie warto zjeść ? Dodam, że nocleg mamy w mieście Pag od strony Bosany.

Skoro jedziesz pierwszy raz, to jakie będziesz mieć porównanie z cenami na lądzie? :oczko_usmiech:
Nie, nie odbiegają znacznie...

Koszt takich wakacji będzie jedynie droższy o ewentualny prom (cennik na pierwszej stronie wątku).
Ewentualny, bo zawsze możesz wjechać mostem.
Ostatnio edytowano 29.04.2015 15:27 przez anakin, łącznie edytowano 2 razy
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.04.2015 15:26

Rysio napisał(a):Ja bym powiedział że baza noclegowa nie przewyższa możliwości urlopowych tej wioski. Noclegi rezerwuję osobiście z rocznym wyprzedzeniem, więc mnie to rybka kiedy się wolne miejsca kończą :oczko_usmiech:

i też Ci nie zależy, żeby każdy tam był?? :)
ana89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ana89 » 29.04.2015 15:32

anakin napisał(a):
ana89 napisał(a):Witam wszystkich miłośników wyspy ;) Mój pierwszy raz z Chorwacją zaplanowałam właśnie na wyspie Pag stąd moje pytanie...Jak wyglądają ceny ?są wyższe niż w innych miejscowościach na lądzie ? Gdzie warto zjeść ? Dodam, że nocleg mamy w mieście Pag od strony Bosany.

Skoro jedziesz pierwszy raz, to jakie będziesz mieć porównanie z cenami na lądzie? :oczko_usmiech:
Nie, nie odbiegają znacznie...

Bo przeczytała już bardzoo dużo na forum, nawet kilka wątków z cenami i przeważnie są podawane z miejscowości na lądzie ;) Dużo osób pisało, że wyspy droższe dlatego wolałam się upewnić ;)
1Jolusia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1Jolusia » 29.04.2015 21:29

mozecie mi powiedziec czy ten apartament na 2 osoby dorosle i 2 dzieci jest ok? i czy plaza jest ok i wogole miejsce Dzieki wielkie
Pag Studio Holiday Adriatic
1Jolusia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1Jolusia » 29.04.2015 22:24

jednak stobrec :) zarezerwowalismy apartament 110 m2
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.04.2015 22:45

Bea.ta napisał(a):
Rysio napisał(a):Ja bym powiedział że baza noclegowa nie przewyższa możliwości urlopowych tej wioski. Noclegi rezerwuję osobiście z rocznym wyprzedzeniem, więc mnie to rybka kiedy się wolne miejsca kończą :oczko_usmiech:

i też Ci nie zależy, żeby każdy tam był?? :)

Wiesz... walimjjetoo :wink: Jedno pociągnięcie sznurka zaburtowego i mam na cyferblacie 16 čvorova :)
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 29.04.2015 23:21

1Jolusia napisał(a):jednak stobrec :) zarezerwowalismy apartament 110 m2

trudno się mówi... Tyle metrów sprzątania... :D
Pag jest świetny...
1Jolusia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1Jolusia » 29.04.2015 23:35

Moze za rok moje dzieci musza miec rozrywki a plaza tez jest tam super.
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 29.04.2015 23:54

W Mandre moje szkodniki w wieku 3 i 5,5 roku w ubiegłym roku nie miały powodów do narzekań.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 157
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone