Rysio napisał(a):anakin napisał(a):Jeżeli widziałeś tylko plażę przy Hajduku, to sorry gregory, ale nic tam nie widziałeś.
Chcesz o tym porozmawiać
A czego nie wiesz?
anakin napisał(a):subim napisał(a):w tym roku znowu Pag ... więc może i o Metajnę (dalej niż o plażę przy Hajduku) w końcu trzeba zaczepić
Jeżeli widziałeś tylko plażę przy Hajduku, to sorry gregory, ale nic tam nie widziałeś.
Bea.ta napisał(a):sam się nakręcasz odliczaniem to jest dopiero stres .... taka liczba świadomych dni
Bea.ta napisał(a):no sorry Rikardo ale nie każdy z gumjakiem tam był a na Slaną z butka jakoś nie wszystkim się chciało
rafalisko30 napisał(a):nakręcania się ciąg dalszy , już tylko 145 dni do zasłużonego wypoczynku w Mandre (a potem, jakby ktoś nie wiedział, w Zubovici)
Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
robertt407 napisał(a):witam, na wstępie uprzedzam ze jestem nowy i odnośnie chorwacji niby jakaś teorie posiadam lecz zero praktyki =]
rafalisko30 napisał(a):Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
Od 8 do 15 sierpnia
Ktoś tam jeszcze będzie w tym terminie?
jagac napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
Od 8 do 15 sierpnia
Ktoś tam jeszcze będzie w tym terminie?
Zgłaszam się w sierpniu w Zubovici!
Zapewne ktoś jeszcze będzie poza mną i moją rodzinką.
Dzięki wszystkim za wcześniejsze wpisy, foty ... Dzięki nim też już odliczam dni do wyjazdu!
Pozdrawiam całe CRO.PL
JackDaniels;) napisał(a):
Z Mandre niedaleko, jak by co na browarka, winko, rakiję, orahovicę lub czystą polską zawsze mogę dojechać
Janusz Bajcer napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):
Z Mandre niedaleko, jak by co na browarka, winko, rakiję, orahovicę lub czystą polską zawsze mogę dojechać
Masz kierowcę na powrót
Chyba, że potem spanie do rana "na waleta" lub "na dziko"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne