MRK napisał(a):Tylko lodkowy, a nie mlotkowy.... Bo ten to... No... Wiadomo...
Thora żeś tam spotkał??
sviva napisał(a):Dlatego się pytałem czy da radę dojechać. Byłem 2 razy na Pagu ale tych plaż nie odwiedziliśmy. Szczerze to powiem, że niedawno nie wiedziałem, że coś takiego istnieje
Coś wymyślimy... Najwyżej helikopterka wynajmę
Bea.ta napisał(a):sviva napisał(a):Dlatego się pytałem czy da radę dojechać. Byłem 2 razy na Pagu ale tych plaż nie odwiedziliśmy. Szczerze to powiem, że niedawno nie wiedziałem, że coś takiego istnieje
Coś wymyślimy... Najwyżej helikopterka wynajmę
Rucica Wam styknie z prawego parkingu (patrzac na morze) jest dobre zejście, z lewego - między skałami dość ślisko.
A koło knajpki z crodisco umilającym plażowanie - jest fajny cień, jak się załapiecie
sviva napisał(a):Mam pytanie? Na Beretnicę i Rucicę idzie dojechać autem? Pytam bo oficjalnie jest nas 2 ale nieoficjalnie 3 więc nie chce, żeby żona musiała drałować Bóg wie ile z buta...
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Mam pytanie? Na Beretnicę i Rucicę idzie dojechać autem? Pytam bo oficjalnie jest nas 2 ale nieoficjalnie 3 więc nie chce, żeby żona musiała drałować Bóg wie ile z buta...
Wydaje mi się, że ta Twoja żona jest w ciąży od.........zawsze , więc ten urlop to pewnie będzie jej końcówka (ciąży ofkors ), więc ja bym sobie ten pomysł odpuścił...
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Mam pytanie? Na Beretnicę i Rucicę idzie dojechać autem? Pytam bo oficjalnie jest nas 2 ale nieoficjalnie 3 więc nie chce, żeby żona musiała drałować Bóg wie ile z buta...
Wydaje mi się, że ta Twoja żona jest w ciąży od.........zawsze , więc ten urlop to pewnie będzie jej końcówka (ciąży ofkors ), więc ja bym sobie ten pomysł odpuścił...
sviva napisał(a):Popytam na miejscu, może z Novalji płynie jakaś taxi i to by była najlepsza opcja.
Chyba, że ktoś coś wie o takiej taksówce to będę bardzo wdzięczny za info.
rafalisko30 napisał(a):Tak cichutko zrobiło się w tym wątku, a tu tylko 156 dni do wyjazdu. Mandre czeka na mnie z niecierpliwością...
Powoli trzeba zacząć układać plan zwiedzania tej ślicznej wyspy. Konkretnie (tak mi się wydaje) do sprawy podszedł Piter_M. Wyczerpująca relacja i super zdjęcia, szkoda, że taki leniuszek ze mnie, co to woli byczyć się na plaży i zażywać morskich kąpieli, niż jeździć to tu, to tam, ale fajnie by było zobaczyć chociaż połowę tego, co kolega Piter. Zatem muszę oddzielić ziarna od plew (ok., wiem, że z tymi "plewami" przeginam) i zdecydować, jakie plaże będą mogły zobaczyć moją skromną rodzinkę w "akcji"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne