Bea.ta napisał(a):anakin napisał(a):No i wilk syty i owca (nomen omen ) cała...
o Omenie miałeś nie wspominać
Niewiedza jest błogosławieństwem?
rafalisko30 napisał(a):Kruca bomba, no nie straszyć bo łby pourywam
MRK napisał(a):No no... To jest niemal tak fascynujące, jak prowadzenie kalendarzyka, przy czym w przypadku kalendarzyka dochodzi ten dreszczyk "no risk - no fun" .
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):No no... To jest niemal tak fascynujące, jak prowadzenie kalendarzyka, przy czym w przypadku kalendarzyka dochodzi ten dreszczyk "no risk - no fun" .
no chyba coś podobnego zwłaszcza, że w obu przypadkach myślisz .... jesuuu jeszcze tyle czasu ....a im bliżej ..... omatko to już???
Bea.ta napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Kruca bomba, no nie straszyć bo łby pourywam
Co to za teksty i konteksty
sam się nakręcasz odliczaniem to jest dopiero stres .... taka liczba świadomych dni
rafalisko30 napisał(a):Jaki stres
Czuję małe, a raczej duże podekscytowanie
I nakręcam się, bo "gdzieś" czytałem, że ten cały Pag fajny jest
Za 186 dni (świadomych dni) wyjeżdżam, nie sprawdzać (sprawdzili już inni), ale się delektować
Bea.ta napisał(a):oj może źle określiłam napięcie w oczekiwaniu
ale wiesz .... jakbym miała jechać pierwszy raz w miejsce, w którym straszy i cuda się dzieją .... i w ogóle jest .... dziwnie to bym była w stresie ...
Bea.ta napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Zaliczka wysłana, nie mam wyjścia, przyjdzie mi się zmierzyć z tymi strachami...
travarica pomaga
dużo travaricy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne