Agawa. napisał(a):niebanalny widok na Metajnę
rewelacyjny powiem nawet
coobah napisał(a):Wiem, że na Pagu ogólnie to nic nie ma i nie warto jechać, ale chcę się upewnić
Bea.ta napisał(a):coobah napisał(a):Wiem, że na Pagu ogólnie to nic nie ma i nie warto jechać, ale chcę się upewnić
nadal tak jest
Bea.ta napisał(a):A na poważnie, to jestem zdania, że jak coś komuś podejdzie, to się należy tego trzymać, bo potem będziesz narzekał, że w Mandre było lepiej
Masz w tym wątku wszystko - gdzie jest zadoopie i koniec świata, gdzie imprezy do białego rana, gdzie małe plażyczki na końcu drogi (autem) - więc musisz sam zadecydować co chcesz robić ... lansować się po deptaku w Pagu czy wręcz przeciwnie - zamykać się wieczorem w apartmanie bo strach ...
coobah napisał(a):No niby tak, ale trzeba sprawdzić czy nic się w tym roku nie zmieniło...
osobiście mam nadzieję, że się nie zmieniłocoobah napisał(a):I pewnie wylądujemy w Mandre, bo i polansować się po deptaku można i zamknąć w apartmanie
coobah napisał(a):
I pewnie wylądujemy w Mandre, bo i polansować się po deptaku można i zamknąć w apartmanie
JackDaniels;) napisał(a):Nie mam pojęcia co mnie podkusiło jechać na Pag, w tym roku wylądujemy w sierpniu na ul. Konobine w Mandre przez ostatnie 5 lat co roku stacjonowaliśmy w Primosten, mam nadzieję (że za ten wybór) moja kochana rodzinka i znajomi (mnie) kierownika wycieczki w Jadranie nie utopią
coobah napisał(a):Zachodu w Metajnie nie oglądałem, ale patrząc na kompas to faktycznie lepszy powinien być w Mandre
JackDaniels;) napisał(a):coobah napisał(a):
I pewnie wylądujemy w Mandre, bo i polansować się po deptaku można i zamknąć w apartmanie
Nie mam pojęcia co mnie podkusiło jechać na Pag, w tym roku wylądujemy w sierpniu na ul. Konobine w Mandre przez ostatnie 5 lat co roku stacjonowaliśmy w Primosten, mam nadzieję (że za ten wybór) moja kochana rodzinka i znajomi (mnie) kierownika wycieczki w Jadranie nie utopią
Bea.ta napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Nie mam pojęcia co mnie podkusiło jechać na Pag, w tym roku wylądujemy w sierpniu na ul. Konobine w Mandre przez ostatnie 5 lat co roku stacjonowaliśmy w Primosten, mam nadzieję (że za ten wybór) moja kochana rodzinka i znajomi (mnie) kierownika wycieczki w Jadranie nie utopią
Pag się kocha albo nienawidzi
rafalisko30 napisał(a):A ja już na 100% (nie licząc, a tfu..., wypadków losowych) od 1 sierpnia tydzień w Mandre, a od 8 sierpnia tydzień w Zubovici. To juz za dwa, dziesięć, trzydzieści..., o holender, ponad 180 dni!!!!!?????
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne