Bea.ta napisał(a):gazinho napisał(a):jaką miejscówke wybrać? Vidalići, Metanja, Mandre czy może inną? Co polecacie, drodzy forumowicze?
jak wybierzesz - niech to jednak będzie Metajna
Inną.
Ty widziałeś na mapie, gdzie ta Metajna leży? Tam ptaki zawracają... Domy nawiedzone straszą... Dzieci do dziur wpadają i już nie wychodzą... Zakręty mają tyle stopni, że w głowie się kręci... Samochody rozjeżdżają plażowiczów... A wszędzie kamienna pustynia i wicher świszczący wśród ruin...
Jak nie wiesz co wybrać, jedź do Mandre. Tam jest... normalnie. Typowo i bezpiecznie. Normalne morze jest, a nie jakaś tam zatoka. Bardziej zielono. Duży wybór apartmanów. Jakieś normalne knajpy są. Dużo ludzi tam jeździ, jakiś powód muszą mieć. Chyba.
A mówiąc szczerze i życzliwie: każdy lubi coś innego. Zrób jak radzi Anakin - poczytaj więcej relacji z pierwszej strony tego wątku i sam dokonaj wyboru. Tylko Ty sam najlepiej wiesz, co lubisz mieć na wakacjach. A zwłaszcza czego nie lubisz.
Ja nie wybrałam na Pagu ani Mandre, ani Metajny, ani nawet Vidalici. Wybrałam to, co sama lubię. I bardzo mi się podobało.
Edit: zerknęłam na Twoje pytanie w innym wątku.
NIE ISTNIEJE jakieś jedno najlepsze miejsce na Pagu dla rodziny 2+2 (7,3)!!
Moje miejsce było najlepsze - dla mojej rodziny (dzieci od 4 do 14) i znajomych z dziećmi od 2 do 13 lat - ale czy Ty czułbyś się dobrze biegając codziennie na plażę 150m po baardzo stromym klifie, słysząc nocami tylko cykady, wycie wiatru i owce wędrujące za płotem, jeżdżąc na zakupy do najbliższego marketu 7km, i tyleż zazwyczaj do knajpy, mając najbliższych sąsiadów 200m dalej, itd, itp.?...
Prawdopodobnie nie uznałbyś tego miejsca za najlepsze. Tak samo jak ja za takie nie uznałabym w różnych powodów Metajny tak tutaj lubianej
, ani Mandre popularnego wśród forumowiczów, ani tym bardziej Novalji
bo jestem za stara
Czytaj relacje, oglądaj zdjęcia i wybierz sam, mówię raz jeszcze, kończąc ten słowotok będący jak podejrzewam stratą czasu.
Pozdrawiam.