albo szpachlarka
generalnie - pipra się strasznie i bez sensu więc powinna się skupić na pływaniu
ale to moje zdanie
miraculus napisał(a):Mentasm napisał(a):witam w sierpniu będziemy na wyspie Pag, czy na wyspie znajdują się jakieś klify lub skały z których można bezpiecznie poskakać do wody ?
pozdrawiam
Witam,
Najlepsze miejsce do poskakania są na Premanturze Istria ale Jeśli mówimy o Pag to znam jedno miejsce. Klify 3-4m są też bardziej hardcorove.Musisz przejechać całą Starą Novalje i na końcu w górę później polną w lewo. Bardzo urokliwe miejsce.Woda kryształ.
martos napisał(a):miraculus napisał(a):Mentasm napisał(a):witam w sierpniu będziemy na wyspie Pag, czy na wyspie znajdują się jakieś klify lub skały z których można bezpiecznie poskakać do wody ?
pozdrawiam
Witam,
Najlepsze miejsce do poskakania są na Premanturze Istria ale Jeśli mówimy o Pag to znam jedno miejsce. Klify 3-4m są też bardziej hardcorove.Musisz przejechać całą Starą Novalje i na końcu w górę później polną w lewo. Bardzo urokliwe miejsce.Woda kryształ.
a jak z ludźmi tam? dość łatwo trafić?
Torac napisał(a):Mam parę luźnych wniosków na temat : klubu MWP, rabatów, naklejek itp.
Nie wiem jedynie czy pisać w tym temacie czy gdzie indziej (nowym temacie). Proszę "ojców założycieli (matki)" o opinie.
BeJur napisał(a):[
co prawda nie jestem ojciec
ale myślę, że ojciec założyciel mnie nie okrzyczy
BeJur napisał(a):no to poczekaj na ojca jednak
a ja mam pytanie, bom ciekawska
te 500zł - to za jedną osobę?? czy za 20???
na dzien ? czy na ...więcej dni???
Torac napisał(a):.......
Asia&Grześ napisał(a):
No to jak Klub MWP - to i klubowe przywileje też trzeba wprowadzić
Na początek, wynegocjowana zniżka na apartamenty na Wyspie Pag w wysokości 5% ! w agencji turystycznej Perla-Pag na tej wyspie.
Oczywiście po przybyciu do p.Beaty należy tylko udowodnić swoją przynależność do Klubu Miłośników Wyspy Pag (z tym to chyba nie będzie problemu )
BeJur napisał(a):no to .... 2,4E za dzien od osoby .... to lody tyle kosztują
chyba, że źle liczę
Torac napisał(a):BeJur napisał(a):no to .... 2,4E za dzien od osoby .... to lody tyle kosztują
chyba, że źle liczę
źle liczysz:
120E/ 20os = 6E
6E/10dni = 0,6E czyli 10kn - tj około 1,5 kugli lodów dla każdego i codziennie.
lub za 120Euro można, po paru dniach zrobić sympatyczny wieczorek.
zresztą nie ważne, chodzi o zasady. Nie chcemy, chyba klubu bez zasad
anakin napisał(a):Dla mnie jazda za pośrednictwem agencji jest nieporozumieniem i nigdy z ich usług nie korzystam.
No,ale to ja.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne