Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.01.2015 23:22

Bea.ta napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):fmix :lol:

tylko dlaczego Janusz tak się śmiejesz??? :)
podstęp jakiś?? :)

Żaden podstęp, fmix jest OK :lol: :idea:
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 04.01.2015 00:08

Na Pagu byłam, do Metajny nie dotarłam :oops: ale widzę, że móóóssss na Pag wrócić 8O :) :hut:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.01.2015 00:13

malina1959 napisał(a):Na Pagu byłam, do Metajny nie dotarłam :oops: ale widzę, że móóóssss na Pag wrócić 8O :) :hut:

obowiązkowo :sm:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.01.2015 12:58

drakul napisał(a):wirus, wirusem ale okolica robi wrażenie, zbieram ciekawe miejsca do oglądnięcia na wczasach i już wiem że trzeba koniecznie zobaczyć tą plażę, bo jak widać atrakcje zapewnione przez babkę z łukiem czy Kejdża, gdzie indziej można zobaczyć takie cuda.. chyba mnie zaraziliście...

A wracając do poważnych spraw :)
Zróbcie sobie Rucica day i ze dwie silne sztuki niech na szybko przelecą się na Beretnicę - to wyjaśni problem przejścia górą w przypadku bory i wiania po wodzie :)
drakul
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drakul » 04.01.2015 15:17

Bea.ta napisał(a):Zróbcie sobie Rucica day i ze dwie silne sztuki niech na szybko przelecą się na Beretnicę - to wyjaśni problem przejścia górą w przypadku bory i wiania po wodzie :)

niby tak, ale stacjonować będziemy w Mandre i tak dwa razy w praktycznie to samo miejsce niewypada.... ale przecież na miejscu ocenimy jak się dzień układa i wtedy góry albo woda....
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 04.01.2015 20:34

drakul napisał(a):... ale przecież na miejscu ocenimy jak się dzień układa i wtedy góry albo woda....

W wodzie też uważajcie na babe :D nie wiem czy miała uk :mrgreen: ale najwyraźniej na coś się zamierzała 8O
P8170074.JPG
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.01.2015 20:40

gusia-s napisał(a):W wodzie też uważajcie na babe :D nie wiem czy miała uk :mrgreen: ale najwyraźniej na coś się zamierzała 8O

ewentualnie może jaki w garniaku się zabłąka :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.01.2015 20:40

gusia-s napisał(a):W wodzie też uważajcie na babe :D nie wiem czy miała uk :mrgreen: ale najwyraźniej na coś się zamierzała 8O

Tym bardziej, że ni chu do Kejdża nie podobna.. :roll: :mrgreen:
drakul
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drakul » 04.01.2015 21:25

Wystarczy mi, że na moją muszę uważać, nawet jak nie ma uka, już mi dzisiaj oznajmiła, że w żadnej wodzie nie będzie brodzić, chyba, że dostanie kółko z kaczuszką bo bidulka niską jest i plywa tylko tam gdzie jest grunt pod nogami :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.01.2015 21:27

Jak ma mniej niż 1,40 m to faktycznie woda odpada.. :? :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.01.2015 21:34

anakin napisał(a):Jak ma mniej niż 1,40 m to faktycznie woda odpada.. :? :wink:

ale to wtedy jak dziecka mniejsze - można przeciągnąć za pontonem :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.01.2015 21:43

Małżonek może przenieść na barana (jak to pasuje do Pagu :) ), albo ktoś inny pomoże?... :roll:

Obrazek

:wink:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 04.01.2015 22:06

Mikromir napisał(a):Małżonek może przenieść na barana (jak to pasuje do Pagu :) ), albo ktoś inny pomoże?... :roll:

Obrazek

:wink:

O Matkooo 8O to ta baba z ukiem to jednak chłop? i do tego w garniaku i do tego Kejdż :mrgreen: Mikromir lepiej oddaj swój komp. do jakiegoś przeglądu bo on dziwne rzeczy robi jednak 8O

drakul napisał(a):Wystarczy mi, że na moją muszę uważać, nawet jak nie ma uka, już mi dzisiaj oznajmiła, że w żadnej wodzie nie będzie brodzić, chyba, że dostanie kółko z kaczuszką bo bidulka niską jest i plywa tylko tam gdzie jest grunt pod nogami :)

Jeszcze takie skrzydełka vel rękawki możesz małżonce sprawić dla bezpieczności wszelkiej, jak nie popłynie to może pofrunie :wink: kto wie ....
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.01.2015 22:17

gusia-s napisał(a):O Matkooo 8O to ta baba z ukiem to jednak chłop? i do tego w garniaku i do tego Kejdż

Nocoty, gusia, 8O ja przecież paškiego barana wkleiłam, o takiego mniej więcej:

Obrazek

:oczko_usmiech:
drakul
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drakul » 05.01.2015 07:59

co roku wyszukuję jakieś fajne dziury i co roku słyszę, że chcę mojej rodzinie jakaś krzywdę zrobić, w zeszłym na tapecie była Droga Mistrzów i posądzenie o narażenie upadku w przepaść, teraz zaczęło się topienie, ale później słyszę, że warto było....
Zawsze mogę wziąć na barana :) tylko gdzie ja uk znajdę, bo garnitur zawsze zabieram ze sobą :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 139
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone