Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 27.12.2014 13:35

anakin napisał(a):http://www.metajna.com/en/index.php/accommodation/zenko_apartments/

3 pokoje i dwa zaj............duże tarasy do dyspozycji + grill oczywiście.
Klima w korytarzu między pokojami, ale wyrabia bez problemu (przy otwartych drzwiach :wink: ).
Gospodarze do podusi i...kielonka. :wink:
50 ojro w tym terminie?
Myślę, że da radę.

A jak daleko do morza? Wg zdjęcia to jest zaraz na wjeździe do Metajny więc do wody chyba kawałek jest. A muszę mieć w miarę niedaleko...
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 27.12.2014 14:10

sviva napisał(a):
anakin napisał(a):http://www.metajna.com/en/index.php/accommodation/zenko_apartments/

3 pokoje i dwa zaj............duże tarasy do dyspozycji + grill oczywiście.
Klima w korytarzu między pokojami, ale wyrabia bez problemu (przy otwartych drzwiach :wink: ).
Gospodarze do podusi i...kielonka. :wink:
50 ojro w tym terminie?
Myślę, że da radę.

A jak daleko do morza? Wg zdjęcia to jest zaraz na wjeździe do Metajny więc do wody chyba kawałek jest. A muszę mieć w miarę niedaleko...

W Metajnie praktycznie z każdego miejsca jest blisko przecież.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 27.12.2014 14:32

sviva napisał(a):A jak daleko do morza? Wg zdjęcia to jest zaraz na wjeździe do Metajny więc do wody chyba kawałek jest. A muszę mieć w miarę niedaleko...

no chyba, że nad Bałtyk ... to masz daleko, albo na Zrce .... a nie bo to plaża ... :roll:

tam jeszcze jest taki wypasiony hotel z basenem miałbyś jeszcze bliżej do wody jeśli to nie musi być morze .... :sm:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 27.12.2014 14:43

Bea.ta napisał(a):
sviva napisał(a):A jak daleko do morza? Wg zdjęcia to jest zaraz na wjeździe do Metajny więc do wody chyba kawałek jest. A muszę mieć w miarę niedaleko...

no chyba, że nad Bałtyk ... to masz daleko, albo na Zrce .... a nie bo to plaża ... :roll:

tam jeszcze jest taki wypasiony hotel z basenem miałbyś jeszcze bliżej do wody jeśli to nie musi być morze .... :sm:

Się tu głupio nie nabijać bo to poważna sprawa jest. Wyjazd chcemy przyspieszyć bo we wrześniu byśmy musieli już płacić o jedną osobę więcej za nocleg a że w czerwcu będą jeszcze 2 miesiące aż nas przybędzie to do morza musi być blisko i na plażę bo się żona w te i nazad męczyć z nadwagą nie będzie ;P
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 27.12.2014 14:59

sviva napisał(a):Się tu głupio nie nabijać bo to poważna sprawa jest. Wyjazd chcemy przyspieszyć bo we wrześniu byśmy musieli już płacić o jedną osobę więcej za nocleg a że w czerwcu będą jeszcze 2 miesiące aż nas przybędzie to do morza musi być blisko i na plażę bo się żona w te i nazad męczyć z nadwagą nie będzie ;P

kto tu się nabija? a tym bardziej głupio? :evil:
mi by było głupio jakby mi dawali linki a ja bym dziękuję nie powiedziała :roll:
dostałeś na tacy
znasz Metajnę? Gdzie tam jest daleko? Do Beretnicy sobie dojedziesz - wszędzie na miejscu ile do tej wody jest? rzut beretka?
Zobacz w wątku o apartamentach, bo tu w sumie miłośnicy są a nie dawacze apartmanów :oczko_usmiech:
a Ty ćwicz bo w kolejnym roku przybędzie Ci do dźwigania - wózek, pontonik, zabawki, parasolka, namiocik i zatykacze dzioba wszelakie ... 8)
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 27.12.2014 19:26

Bea.ta napisał(a):
sviva napisał(a):Się tu głupio nie nabijać bo to poważna sprawa jest. Wyjazd chcemy przyspieszyć bo we wrześniu byśmy musieli już płacić o jedną osobę więcej za nocleg a że w czerwcu będą jeszcze 2 miesiące aż nas przybędzie to do morza musi być blisko i na plażę bo się żona w te i nazad męczyć z nadwagą nie będzie ;P

kto tu się nabija? a tym bardziej głupio? :evil:
mi by było głupio jakby mi dawali linki a ja bym dziękuję nie powiedziała :roll:
dostałeś na tacy
znasz Metajnę? Gdzie tam jest daleko? Do Beretnicy sobie dojedziesz - wszędzie na miejscu ile do tej wody jest? rzut beretka?
Zobacz w wątku o apartamentach, bo tu w sumie miłośnicy są a nie dawacze apartmanów :oczko_usmiech:
a Ty ćwicz bo w kolejnym roku przybędzie Ci do dźwigania - wózek, pontonik, zabawki, parasolka, namiocik i zatykacze dzioba wszelakie ... 8)

no dziękuję, dziękuję... :mrgreen: maile już poszły...
A nie lepiej w czerwcu jechać w ciemno? Jeszcze pusto powinno być... Tylko inna sprawa czy właściciele tam będą a nie wszystkie domy pozamykane...
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 28.12.2014 00:24

Ty lepiej pacz ile do jakiej najbliższej akuszerki w razie co a nie do morza :D
2 mce przed terminem to już w sumie termin, wiem co mówię, 2x tak mi się pospieszyło :D no a w Metajnie to wszystko może się zdarzyć :papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.12.2014 14:57

gusia-s napisał(a):Ty lepiej pacz ile do jakiej najbliższej akuszerki w razie co a nie do morza :D

Obrazek
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.12.2014 16:31

gusia-s napisał(a):Ty lepiej pacz ile do jakiej najbliższej akuszerki w razie co a nie do morza

Prawdę rzecze mądra kobieta... :lool:
W takim terminie to się już torbę szpitalną wozi ze sobą obowiązkowo. :mrgreen:
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 28.12.2014 21:16

Swoją drogą ciekawe kiedy ostatni poród w Metajnie miał miejsce ? :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2014 21:30

kukris napisał(a):Swoją drogą ciekawe kiedy ostatni poród w Metajnie miał miejsce ? :)

Obstawiam, że więcej było poczęć :wink: :lol:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.12.2014 22:13

Janusz Bajcer napisał(a):
kukris napisał(a):Swoją drogą ciekawe kiedy ostatni poród w Metajnie miał miejsce ? :)

Obstawiam, że więcej było poczęć :wink: :lol:

:lool: :lool: :lool:

BTW, w Novalji ponoć jest szpitalik, jakby co. Może zdążą dojechać. :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.12.2014 09:12

Średnio 1-2 w roku.

Tych pięciu dzieciaków to są klasy 1-3 , Snjezana jest wychowawczynią właśnie tych klas :) U nas klasy łączone to już chyba prehistoria :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 29.12.2014 14:32

Rysio napisał(a):

Średnio 1-2 w roku.

O, to sviva z małżonką mają szansę podnieść przyrost naturalny w Metajnie o 50-100% ! 8O

albo i więcej... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.12.2014 16:44

Rysio napisał(a):

Średnio 1-2 w roku.

Średnia wieku z siódemką z przodu ( i nie o pesel mi tu chodzi), więc...... :roll: :mrgreen:
A taki jeden znajomy Danjel się na mieście "stołuje" ( z tego co widziałem), ale jak widać mocno nieudolnie. :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 134
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone