Kasia i Krzyś napisał(a):Trochę demonizujecie Makarską -
...trochę .... bo całkiem Pag przynajmniej taki był zamiar
tego się nie da porównać
tak jak Międzyzdroje i Kąty Rybackie czy inny Jantar
Kasia i Krzyś napisał(a):Witam się w wątku
Kasia i Krzyś napisał(a):Czy można nas zaliczyć do miłośników Pagu? Hmmm, na pewno nie jestem nim zawiedziona, bo dokładnie wiedziałam, czego się spodziewać. Nie jest to także nasz cel na przyszły urlop, ale jestem w stanie zrozumieć tych, którzy jeżdżą tam co roku - te spalone Słońcem kamienie mają coś w sobie
Kasia i Krzyś napisał(a):Trochę demonizujecie Makarską - tam też można znaleźć bezludne plaże, tak samo jak na Pagu są takie, gdzie nie ma jak ręcznika wcisnąć (jak prezentowana wcześniej Povljana czy miejska plaża w Pagu).
W Breli plażowaliśmy w miejscach, gdzie ludzi widywaliśmy tylko na łódkach czy innych pływadałach i to z dojściem lepszym niż na Beretnicę ). Najpiękniejsze moim zdaniem plaże na Pagu (okolice Bosany ) też nie należą do intymnych, no ale byłam w stanie wiele wytrzymać dla tych widoków. Jakoś inni nie przeszkadzają mi szczególnie, chyba że palą albo mają rozwydrzone dzieciaki, czyli w 99%...
anakin napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):A co do rozwydrzonych dzieciaków, to np.taka Beretnica...
Nawet największe adhd po dojściu na nią, siada grzecznie na d...w wodzie i pluska jedynie łapkami.
sviva napisał(a):Coście mi cholery z Pagiem zrobili?
sviva napisał(a):2 tygodnie w Podgorze siedziałem, w drodze powrotnej mówimy - jedziemy na Pag bo tam ładniej i co?
Most zardzewiał, słońca zero a takiej ulewy jak 22.07 na Pagu to dawo nie widziałem. Niepotrzebnie jechałem na Plitvice oglądać wodospady bo na Pagu też woda tryskała ze skał... I nawet zdjęcie z wiadomego miejsca z widokiem na Pag bez rozświetlonych gór straciło swoją moc...
sviva napisał(a):Że cholera nie wspomnę, że traw, trzcin to tam tyle chyba jak nigdy... Tamtejsi się chyba nad zakupem maszyn rolniczych zaczęli zastanawiać...
sviva napisał(a):Był Księżyc - Księżyca nie ma...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne