Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.07.2014 13:37

MRK napisał(a):Balbym się łączyć te dziwne białe tabletki z pobytem np w Mecie.... Mnie ten cały Pag tak przeraził, że w tym roku już tam nie jadę. To nie na moja psyche.

tam bez tabletek ... działa jak ma działać ;)
ale za rok ... pojedziesz, co??? żeby sprawdzić ... czy dalej tak jak bylo?? :)
remikrmk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) remikrmk » 18.07.2014 18:44

No i byłem na tym księżycu. Więcej tam nie wrócę, ale tylko z racji tego, że nie jeżdze dwa razy w te same miejsca. Jak mnie najdzie wena to napiszę to i owo o swoich odczuciach co do tego skrawka Chorwacji. Nadmienię tylko, że są nieprzyzwoicie pozytywne ;)
Niezdecydowanym polecam :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.07.2014 18:55

remikrmk napisał(a):No i byłem na tym księżycu. Więcej tam nie wrócę, ale tylko z racji tego, że nie jeżdze dwa razy w te same miejsca. Jak mnie najdzie wena to napiszę to i owo o swoich odczuciach co do tego skrawka Chorwacji. Nadmienię tylko, że są nieprzyzwoicie pozytywne ;)

no to czekamy :)
bo w sumie .... co tam pozytywnego??? :roll:
:)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 18.07.2014 19:04

Bea.ta napisał(a):
remikrmk napisał(a):No i byłem na tym księżycu. Więcej tam nie wrócę, ale tylko z racji tego, że nie jeżdze dwa razy w te same miejsca. Jak mnie najdzie wena to napiszę to i owo o swoich odczuciach co do tego skrawka Chorwacji. Nadmienię tylko, że są nieprzyzwoicie pozytywne ;)

no to czekamy :)
bo w sumie .... co tam pozytywnego??? :roll:

A zwłaszcza co tam może być nieprzyzwoicie pozytywnego?... :roll: Nasuwa mi się wyłącznie jedno miejsce na Z... :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.07.2014 19:07

Mikromir napisał(a):A zwłaszcza co tam może być nieprzyzwoicie pozytywnego?... :roll: Nasuwa mi się wyłącznie jedno miejsce na Z... :mrgreen:

na Z??? to na Z o którym myślę??? co tam jest pozytywnego?? :roll:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 18.07.2014 19:10

Bea.ta napisał(a):
Mikromir napisał(a):A zwłaszcza co tam może być nieprzyzwoicie pozytywnego?... :roll: Nasuwa mi się wyłącznie jedno miejsce na Z... :mrgreen:

na Z??? to na Z o którym myślę??? co tam jest pozytywnego?? :roll:

No wiesz, dla niektórych samo nieprzyzwoicie jest już pozytywne... :roll: A na Z... tego nie brakuje. :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.07.2014 19:12

no tak ... masz rację :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.07.2014 20:37

Mikromir napisał(a):.. A na Z... tego nie brakuje. :mrgreen:

Wypraszam se. :?
W życiu nie byłem..... :roll: :oczko_usmiech:
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 19.07.2014 19:46

anakin napisał(a):W życiu nie byłem..... :roll: :oczko_usmiech:

Ja byłem...... :wink:
Nic ciekawego :(
No fakt że trochę o niewłaściwej porze ale......BYŁEM :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.07.2014 19:51

Stasiek18 napisał(a):Ja byłem...... :wink:
Nic ciekawego :(
No fakt że trochę o niewłaściwej porze ale......BYŁEM :D

Stasiek ... o 8mej rano to tam się nic nie dzieje :smo: :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.07.2014 11:00

Ja tam byłem ale tylko od strony wody. Na ląd zejść się nie skusiłem :mrgreen: Wolałem nie ryzykować 8) Ehhh za niecałe 2 tydnie o tej porze ... :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.07.2014 11:08

Rysio napisał(a):Ja tam byłem ale tylko od strony wody. Na ląd zejść się nie skusiłem :mrgreen: Wolałem nie ryzykować 8) Ehhh za niecałe 2 tydnie o tej porze ... :mrgreen:

ja tam nie byłam, ale przecież w Metajnie wszystko było słychać w nocy ... tzn "muzykę" :evil:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 21.07.2014 11:17

Bea.ta napisał(a):
Rysio napisał(a):Ja tam byłem ale tylko od strony wody. Na ląd zejść się nie skusiłem :mrgreen: Wolałem nie ryzykować 8) Ehhh za niecałe 2 tydnie o tej porze ... :mrgreen:

ja tam nie byłam, ale przecież w Metajnie wszystko było słychać w nocy ... tzn "muzykę" :evil:

A w Sv. Marko nic nie było słychać... Tylko szum fal i wiatru, bezczelnie owiec, cykady i takie tam... chyba ze akurat Z przepływało przez zaliv to ich słychać było nawet w Pagu.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.07.2014 11:30

no to jak przepływali przez zaliv, to w Metajnie nie było ich słychać :lool:
Kasia i Krzyś
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia i Krzyś » 21.07.2014 13:46

Witam się w wątku :wink:
Czy można nas zaliczyć do miłośników Pagu? Hmmm, na pewno nie jestem nim zawiedziona, bo dokładnie wiedziałam, czego się spodziewać. Nie jest to także nasz cel na przyszły urlop, ale jestem w stanie zrozumieć tych, którzy jeżdżą tam co roku - te spalone Słońcem kamienie mają coś w sobie :roll:

Trochę demonizujecie Makarską - tam też można znaleźć bezludne plaże, tak samo jak na Pagu są takie, gdzie nie ma jak ręcznika wcisnąć (jak prezentowana wcześniej Povljana czy miejska plaża w Pagu).
W Breli plażowaliśmy w miejscach, gdzie ludzi widywaliśmy tylko na łódkach czy innych pływadałach i to z dojściem lepszym niż na Beretnicę :twisted:). Najpiękniejsze moim zdaniem plaże na Pagu (okolice Bosany :boss:) też nie należą do intymnych, no ale byłam w stanie wiele wytrzymać dla tych widoków. Jakoś inni nie przeszkadzają mi szczególnie, chyba że palą albo mają rozwydrzone dzieciaki, czyli w 99%...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 127
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone