redaktorm napisał(a):Jestem w tej chwili na wyspie i na pogodę nie można narzekać. Jedynie w poniedziałek 14 lipca jak tutaj przyjechałem to lało niemiłosiernie ale do godziny 17. Od tego momentu do dziś przynajmniej jest upał i to taki konkretny. Jedyne co ratuje to wiejący przyjemny wiatr dający trochę orzeźwienia. Jestem na tej wyspie pierwszy raz i mogę powiedzieć że jestem zachwycony. Odpoczywam w miejscowości Vlasici a w zasadzie osadzie z jednym sklepem i dwoma knajpkami przy plaży. początkowo miałem obawy czy nie jest do zbyt spokojne miejsce, ale jak pojechałem jednego dnia ok 18 do pobliskiej Povljany i zobaczyłem ilość ludzi na plaży Dubrovnik to dziękowałem Bogu, że wybrałem Vlasici. Plaża w godzinach szczytu bardzo przyjemna, bo nie ma zbyt wiele osób a dzieci mają radochę, bo piasek i na brzegu i w wodzie. Pod domem prywatna plaża i w okolicy plaże kamieniste więc mam wybór. Mogę powiedzieć, że powoli staję się Miłośnikiem Wyspy Pag jak znajdę chwilkę to wrzucę jakieś fotki.
zgodnie z obietnicą rzucam kilka fotek z aktualnego Pag-u