Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Ech...a ja muszę poczekać na takie widoki... Rok, no ale zawsze...
ale za to Marek za rok ... jak się rozsiądziesz na Beretnicy ..... to matkozłota
Jak synek pozwoli się rozsiąść
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Ech...a ja muszę poczekać na takie widoki... Rok, no ale zawsze...
ale za to Marek za rok ... jak się rozsiądziesz na Beretnicy ..... to matkozłota
zabcia847 napisał(a):Mam nadzieję, że Klub Miłośników Wyspy Pag wciąż chętnie przyjmie nowych członków
Pierwszy pobyt w Chorwacji w 2010 na Pagu w Pagu Powrót po 4 latach do Chorwacji także na Pag - tym razem Novalja
Bea.ta napisał(a):Rysio napisał(a):Makarska ... musieliby mi dopłacić za szkodliwe + miesiąc bezpłatnego zafundować. Choć w sumie nie jest źle. Konzum na miejscu, Grasevina po 24,90 kn za 3l, można się wyluzować
i wszędzie rodacy jakbyś się stęsknił za krajanami
jakoś mam tak samo Rikardo - jeśli chodzi o plany wakacyjne
sviva napisał(a):Ale sobie postów nabiłem...
sviva napisał(a):Ogłaszam konkurs z nagrodami.
Kto będzie bardziej oryginalny i gościnny i mnie z moją Małżonką ugości na 1 dzień na Księżycu między 13 a 22.07? Nagrodą będzie możliwość mnie ugoszczenia i moja wspaniała osoba...;D
Janusz Bajcer napisał(a):Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Ech...a ja muszę poczekać na takie widoki... Rok, no ale zawsze...
Jak synek pozwoli się rozsiąść
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne