Bea.ta napisał(a):kamil1929 napisał(a):Sezon otwarty.Moj sezon otwieram 1.08...i ruszam na kaminie.
biegnij Kami, biegnij
Beata tam niestety ale podjade
leszekmw napisał(a):arii13 a czy z waszej kwatery masz widok na morze ? czy są balkony z widokiem w pokojach ?
anksma napisał(a):Mikromir polecił mi ten wątek bo poszukuję miejsca w które mogłabym pojechać w tym roku. Nie byłam nigdy w Chorwacji, ale chciałam zawsze jechać jak patrzyłam na te piękne widoki w necie. Ale problem jest z miejscowością, jest tego zbyt dużo, już parę dni siedzie i szukam. Koleżanka polecała Nin, trochę miejsc odrzuciłam ze wzg na dłuższą drogę m.in Brać, Korcula, Hvar, Rab; Cres (bo czytałam że dojazd tylko promem). No i przyjrzałam się bliżej Pag i gdyby nie te góry
to bym na pewno tam była i już nie szukała.
anksma napisał(a):Przejrzałam wasz wątek i nie wiem co robić, obawiam się tam jechać bo nie chce spędzić tych dni tylko wśród skał.
anksma napisał(a):Lubię zieleń i widzę że po drugiej stronie Pagu są miejscowości z lasami.
anksma napisał(a):Jadę z psem więc chciałabym żeby miał gdzie pobiegać, plaż nie lubię przeludnionych więc mogę nawet iść 15 min do plaży czy gdzieś podjechać. Wolałabym żeby z tyłu na plaży były jakieś drzewa.
anksma napisał(a): Miast wielkich tez nie lubię, raczej wolę kameralne, no i żeby można był coś może zwiedzić, choć w pobliżu.
anksma napisał(a):I jak z tymi wiatrami na Pagu, bo tyle się naczytałam o nich.
anksma napisał(a): Doradźcie czy jechać na Pag czy szukać dalej w necie. Może coś w Dalamcji
Mikromir napisał(a):A 80 tysięcy drzewek oliwnych i rezerwat Dubrava Hanzine?...
Mikromir napisał(a):Tylko ciężko będzie te oliwki i dęby przeflancować na samą plażę...
Bea.ta napisał(a):Mikromir napisał(a):A 80 tysięcy drzewek oliwnych i rezerwat Dubrava Hanzine?...
a te oliwki to na czym rosną???? na kamieniach
anksma napisał(a):Mikromir polecił mi ten wątek bo poszukuję miejsca w które mogłabym pojechać w tym roku.
anakin napisał(a):anksma napisał(a):chciałabym zobaczyć tę wyspę tylko nie chcę się rozczarować za bardzo, bo w końcu nie jadę na 3 dni.
A, jak nie na 3 dni to zdecydowanie Makarska.
Albo Brela.
Rysio napisał(a):Makarska ... musieliby mi dopłacić za szkodliwe + miesiąc bezpłatnego zafundować. Choć w sumie nie jest źle. Konzum na miejscu, Grasevina po 24,90 kn za 3l, można się wyluzować
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne