Mikromir napisał(a):subim napisał(a):my chyba po raz już 6 albo 7 na Pag
O q... lepiej niż anakin...
Oj, tam...........
Jak będę miał 60 wiosen jak subim to wiesz jaka będzie cyfra?
kangurek773 napisał(a):Ja byłam na Pagu w mieście Pag jedną noc ,do plaży daleko ,dzieci nie chciały chodzić, (zarezerwowane u Polki ,miało być blisko plaży) następnego dnia rano pojechaliśmy na" wycieczkę "szukać czegoś innego. Dobrze że nie zapłaciliśmy w dniu przyjazdu za cały pobyt, tylko zaliczka poszła za jeden nocleg.W Mandre znaleźliśmy apartman w pierwszej linii brzegowej ,super warunki,mili gospodarze i taniej 5 euro. Balkon otwarty widok na morze ,już tęsknię.........
Bea.ta napisał(a):Bo przeważnie tak się kończy szukanie w necie, na miejscu okazuje się, ze morze i owszem ale daleko, za to dyskoteka obok i śmietnik pod oknami nie chodzi mi o wizualne efekty - ale muchy i smród
Taras wspólny dla wszystkich i wychodzący prosto na ulicę
gusia-s napisał(a):W dobie sreet view można przecież dużo zobaczyć na własne oczy zanim się coś wybierze. Chorwacja akurat ma prawie każdy fragment uwieczniony.
Bea.ta napisał(a):gusia-s napisał(a):W dobie sreet view można przecież dużo zobaczyć na własne oczy zanim się coś wybierze. Chorwacja akurat ma prawie każdy fragment uwieczniony.
np teraz prawie niby ewentualnie wszystko ....
ale nie wewnątrz apartmana - a potem się okazuje, ze ta łazienka na zdjęciach to z innego, a kuchnia to w sumie właścicieli
i tak jak dodałaś - teraz dobie street view, ja zaczęłam tam jeździć w 2005 roku - i to były - inne czasy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne