Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2014 12:59

Mikromir napisał(a):
subim napisał(a):my chyba po raz już 6 albo 7 na Pag

8O 8O 8O
O q... lepiej niż anakin...
:mrgreen: :wink:

Oj, tam...........
Jak będę miał 60 wiosen jak subim to wiesz jaka będzie cyfra? :mrgreen:
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 16.05.2014 09:14

60 to jeszcze mój ojciec nie ma :lol:
ale coś w tym jest bo kiedyś się z kolegi śmiałem, ze on 9 raz z rzędu do Tucepi jedzie .... a zaczynam tetryczeć jak i on
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.05.2014 13:48

Rozumiem, że mama 8-my raz do Sibenika śmiga? :wink:
Tak mi jakoś wyszło, pomiędzy Wami. :oczko_usmiech:
kangurek773
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kangurek773 » 16.05.2014 14:57

Ja byłam na Pagu w mieście Pag jedną noc ,do plaży daleko ,dzieci nie chciały chodzić, (zarezerwowane u Polki ,miało być blisko plaży) następnego dnia rano pojechaliśmy na" wycieczkę "szukać czegoś innego. Dobrze że nie zapłaciliśmy w dniu przyjazdu za cały pobyt, tylko zaliczka poszła za jeden nocleg.W Mandre znaleźliśmy apartman w pierwszej linii brzegowej ,super warunki,mili gospodarze i taniej 5 euro. Balkon otwarty widok na morze ,już tęsknię.........
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.05.2014 15:02

kangurek773 napisał(a):Ja byłam na Pagu w mieście Pag jedną noc ,do plaży daleko ,dzieci nie chciały chodzić, (zarezerwowane u Polki ,miało być blisko plaży) następnego dnia rano pojechaliśmy na" wycieczkę "szukać czegoś innego. Dobrze że nie zapłaciliśmy w dniu przyjazdu za cały pobyt, tylko zaliczka poszła za jeden nocleg.W Mandre znaleźliśmy apartman w pierwszej linii brzegowej ,super warunki,mili gospodarze i taniej 5 euro. Balkon otwarty widok na morze ,już tęsknię.........

Bo przeważnie tak się kończy szukanie w necie, na miejscu okazuje się, ze morze i owszem ale daleko, za to dyskoteka obok i śmietnik pod oknami :roll: nie chodzi mi o wizualne efekty - ale muchy i smród :roll:
Taras wspólny dla wszystkich i wychodzący prosto na ulicę :wink:
:)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 16.05.2014 16:32

Bea.ta napisał(a):Bo przeważnie tak się kończy szukanie w necie, na miejscu okazuje się, ze morze i owszem ale daleko, za to dyskoteka obok i śmietnik pod oknami :roll: nie chodzi mi o wizualne efekty - ale muchy i smród :roll:
Taras wspólny dla wszystkich i wychodzący prosto na ulicę :wink:
:)

W dobie sreet view można przecież dużo zobaczyć na własne oczy zanim się coś wybierze. Chorwacja akurat ma prawie każdy fragment uwieczniony.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.05.2014 19:08

gusia-s napisał(a):W dobie sreet view można przecież dużo zobaczyć na własne oczy zanim się coś wybierze. Chorwacja akurat ma prawie każdy fragment uwieczniony.

np teraz prawie niby ewentualnie wszystko ....
ale nie wewnątrz apartmana - a potem się okazuje, ze ta łazienka na zdjęciach to z innego, a kuchnia to w sumie właścicieli :)

i tak jak dodałaś - teraz dobie street view, ja zaczęłam tam jeździć w 2005 roku - i to były - inne czasy :)
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 19.05.2014 16:32

Bea.ta napisał(a):
gusia-s napisał(a):W dobie sreet view można przecież dużo zobaczyć na własne oczy zanim się coś wybierze. Chorwacja akurat ma prawie każdy fragment uwieczniony.

np teraz prawie niby ewentualnie wszystko ....
ale nie wewnątrz apartmana - a potem się okazuje, ze ta łazienka na zdjęciach to z innego, a kuchnia to w sumie właścicieli :)

i tak jak dodałaś - teraz dobie street view, ja zaczęłam tam jeździć w 2005 roku - i to były - inne czasy :)

i było duuuuużo taniej :(
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.05.2014 16:43

kukris napisał(a):i było duuuuużo taniej :(

czy ja wiem???
ceny w ojro porównywalne ...o apartamentach piszę oczywiscie :)
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 20.05.2014 20:59

Bea.ta napisał(a):
kukris napisał(a):i było duuuuużo taniej :(

czy ja wiem???
ceny w ojro porównywalne ...o apartamentach piszę oczywiscie :)

A ja o cenie .........paliwa :(
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 20.05.2014 22:09

kukris napisał(a):A ja o cenie .........paliwa :(

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak ;)
zwłaszcza, ze miałam wtedy taki bak w aucie, ze na miejsce dojeżdżałam bez tankowania po drodze :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 20.05.2014 22:34

Ale chyba droższe od pieniędzy nie jest ;-)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 20.05.2014 22:39

gusia-s napisał(a):Ale chyba droższe od pieniędzy nie jest ;-)

ciiii bo jakby co ... będzie na Ciebie :)
pipeman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pipeman » 28.05.2014 17:52

Witam wszystkich.

Czy może mi ktoś udzielić odpowiedzi jak wygląda możliwość dostępu do wyspy Veli Sikavac na południu wyspy Pag.
Są możliwości swobodnego zwiedzania, czy jakieś zakazy ( o co miejscowych ie podejrzewam ) ?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 29.05.2014 07:09

Zaklepałem sobie na bookingu nockę w Metajnie z niedzieli na poniedziałek, nie chciałem ryzykować szukania wieczorem. Mogłoby zabraknąć chętnych do wynajęcia na jedną noc.

Nawet nie ma dramatu.

I uznaliśmy, że jednak popłyniemy promem.

:hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 116
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone